1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir dayanışma gecesinde buluştu
Cihangir dayanışma gecesinde buluştu

Cihangir dayanışma gecesinde buluştu

K-Pet Süper Ligi’nin Mesarya bölgesi ekiplerinden Cihangir Spor Kulübü Çarşamba akşamı kulüp lokalinde bir Dayanışma Gecesi düzenledi.

A+A-

Necmi Belge

Dayanışma Gecesi’ne CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile çok sayıda konuk katıldı.
Cihangir’in adeta gövde gösterisine dönen Dayanışma Gecesi’nde açış konuşmasını Cihangir Spor Kulübü başkanı Aytaç  Karavezirler yaptı. Aytaç Karaveizler, çok zorlu bir futbol sezonu geçirdiklerini ifade ederken, kötü başladıkları ligi  çok iyi yerde tamamladıklarını söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin daha başarılı bir Cihangir olduğunu belirten Karavezirler, başarıda rolü olan teknik kadro ile futbolculara ve bir sezon kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Yorgancıoğlu: “Spor Dairesi’ne yazı yazdık”
Başkan Karavezirler’in ardından bir konuşma yapan CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, istifa eden Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Ekonomi ve  Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın, FIFA süreci nedeniyle askıya aldığı ilişkiler ve protokol gereği ödenmesi gereken maddi katkı ile ilgili olarak, kendi döneminde Başbakanlık ile  Futbol Federasyonu  arasında protokolun uygulanmamasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirtti.

Bu protokol yerine getirilmediğinden dolayı sitem eden Başbakan Yorgancıoğlu, Salı günü itibarı ile bu ödemenin yapılması için Spor Dairesi’ne bir yazı yazarak, ödemenin yapılmasını emrettiğini açıkladı. Kulüplerin de bu beklenti içersinde olduğunu ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, Futbol Federasyonu’na ve kulüplere anlayışlarından dolayı teşekkür ederken, Başbakanlığının sona ereceği 14 Haziran tarihine kadar, bu ödemenin yapılmasının takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

Katkı koyanlara takımın resmi verildi
Başbakan Yorgancıoğlu’nun konuşmasından sonra açık arttırmaya geçildi. Açık arttırma sonunda, en çok artırmayı yapan ve her zaman Cihangir’in yanında olan Erülkü Süpermarket direktörlerinden Ali Erülkü’ye, kulübe katkı koyan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli ile Kemal Batmazoğlu’na Cihangir futbol takımının birer resmi takdim edildi. Gece, Alkapon ve arkadaşlarının güzel şarkıları ile sona erdi.

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur