1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÇIDAMLI VE TANSEL KASTAMONU’DA
ÇIDAMLI VE TANSEL KASTAMONU’DA

ÇIDAMLI VE TANSEL KASTAMONU’DA

Uzun süredir adları bazı kulüplerle anılan İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen tercihlerini Kastamonu’dan yana kullandı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Kıbrıslı Türk futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen TFF 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor’la her konuda anlaşmaya vardı. Her iki futbolcu dün kulüp başkanı Mahir Altıkulaç ve teknik direktör Ahmet Duman’la kulüp binasında bir araya gelerek görüşmelerde bulundu. Çıdamlı ve Tansel önümüzdeki sezondan itibaren Kastamonuspor forması için ter dökecek.

Görüşme olumlu geçti
Geçtiğimiz gün görüşmelerde bulunmak için Kastamonu’ya giden ikili, dün yapılan görüşmelerden bekledikleri olumlu teklifi aldılar ve yönetimin teklifini kabul ederek Kastamonusporlu oldular. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Kastamonuspor formasını terleten Çıdamlı, önümüzdeki sezonda da kırmızı siyahlı formayı giyecek. Çıdamlı’nın yanı sıra geçen sezonu Küçük Kaymaklı’da geçiren Tansel Ekingen de kulüple her konuda anlaşarak el sıkıştı.

Serüven Pazartesi başlıyor
Bu sabah saatlerinde adaya gelecek olan İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen, Kastamonuspor’un 1. etap kamp çalışmalarına katılmak üzere 29 Haziran Pazartesi günü Kastamonu’ya gidecek. Her iki oyuncunun da anlaşmanın ardından mutlu oldukları gözlemlendi. Bilindiği gibi İbrahim Çıdamlı geçen sezonki kadrodan, bu sezon kalması istenen 9 isimden biriydi.

Bu haber toplam 1735 defa okunmuştur