1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı ve Tansel imzalıyor
Çıdamlı ve Tansel imzalıyor

Çıdamlı ve Tansel imzalıyor

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de maddi konularda anlaşma sağlanamayan ve kadro dışı bırakılan İbrahim Çıdamlı ile Tansel Ekingen Bostancı Bağcıl’a imza atıyor.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de maddi konularda anlaşma sağlanamayan ve kadro dışı bırakılan İbrahim Çıdamlı ile Tansel Ekingen Bostancı Bağcıl’a imza atıyor. Haftalardır Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ve Yenicami yöneticisi Enver Kahveciler arasında süren görüşmeler sonucunda iki kulüp ufak pürüzler dışında büyük oranda anlaşmaya vardı.

Çalışmalara hemen başlayacaklar
Özellikle bu yıl transfere damgasını vuran ve yıldız isimleri kadrosuna katan Bostancı Bağcıl’da İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen’in en geç hafta sonu kendilerini yeşil beyazlı formaya bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Çalışmalarını yalnız sürdüren İbrahim ve Tansel’in imzaların ardından takımla idmanlara başlaması bekleniyor.

Erbay’dan haber bekleniyor
Öte yandan Yenicami’nin savunma oyuncusu Erbay Bertiz için de çalışmalarını sürdüren Bostancı Bağcıl bu oyuncuyu kadrosuna katması halinde yerli transfere nokta koyacak. Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren yeşil beyazlılar, denemek için getirdikleri yabancıların yanı sıra daha önce KKTC Ligleri’nde forma giyen oyuncular için de nabız yokluyor.

Debola yeşil ışık yaktı
Küçük Kaymaklı’nın başarılı oyuncusu Debola Ogunseye ile de yakından ilgilenen Bostancı Bağcıl takımı bu oyuncu için Küçük Kaymaklı ile temasa geçti. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Gençlik Gücü forması giyen Debola’nın da Bağcıl’a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.
Bostancı Bağcıl transferde daha önce; Küçük Kaymaklı’dan Türkkan Delideniz, Hamis Çakır, Raif Selden, Sabri Selden ve Mağusa Türk Gücü’nden Kadir Hakel’i renklerine bağlamıştı.

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur