1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı ve Tansel bilmecesi
 Çıdamlı ve Tansel bilmecesi

Çıdamlı ve Tansel bilmecesi

Son günlerde gündemi meşgul eden Çıdamlı ve Tansel transferinde Yenicami’nin tutumu kafa karıştırdı. Yenicami her kulüpten farklı bonservis ücreti talep ediyor

A+A-

 

YENİCAMİ’NİN TUTUMU TEPKİ ÇEKTİ... K-Pet Süper Lig ekiplerininden Yenicami’de kadro dışı kalan İbrahim Çıdamlı ile Tansel Ekingen’in transfer bilmecesi sürüyor. Oyuncularla yakından ilgilenen Bostancı Bağcıl, Küçük Kaymaklı ve Lefke takımları ile görüşen Yenicami’nin göstermiş olduğu tutum bazı kesimlerden tepki çekti.

KAYMAKLI’DAN 270, BAĞCIL’DAN 155 BİN TL TALEP ETTİ... Üç kulüple de görüşen siyah beyazlı yönetimin bu kulüplerden oyuncular için farklı transfer ücretleri istemesi kafaları karıştırdı. Yenicami yönetiminin Küçük Kaymaklı’dan 270 bin TL, Bostancı Bağcıl’dan da 155 bin TL istediği, Lefke’den de sadece İbrahim Çıdamlı için 150 bin TL talep ettiği öğrenildi.

Eren ŞİŞİK

Bağcıl tekrar teklif götürecek
Yenicami yönetimi transfer görüşmesi için ilk kez Bostancı Bağcıl takımı ile biraraya gelmişti. Çıdamlı ve Tansel’i bonservisli kadroya katmayı planlayan Bostancı Bağcıl takımından iki oyuncu için 155 bin TL talep eden siyah beyazlılar, daha sonra Güzelyurt temsilcisinin kararını beklemişti.

Lefke’den Çıdamlı için 150 bin TL istediler
Daha sonra Küçük Kaymaklı ile görüşen Yenicami yönetimi yeşil siyahlılara ilk etapta 170 bin TL gibi bir fiyat vermiş, ardından fiyat arttırarak oyuncular için 270 bin TL’lik bir bedel istemişti. Dün de Lefke ile İbrahim Çıdamlı transferi için görüşen siyah beyazlılar bu oyuncunun bonservisli transferi için Lefke’den 150 bin TL istedi.

Besim: “Yeniden harekete geçeceğiz”
Transfer görüşmeleri ile ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim, iki takım arasında görüşmelerin sürdüğünü ve dün akşamki yönetim kurulu toplantısı sonrasında bu oyuncular için yeniden harekete geçeceklerini söyledi.

“Diğer takımlardan telep edilen ücretler bizi ilgilendirmez”
Oyuncularla da görüştüklerini doğrulayan Besim, Yenicami’nin kendilerine yaptığı teklifi değerlendirmeye aldıklarını, İltaç Karayel’in bu oyuncuları kadroda görmek istediğini ve bugünden sonra daha somut adımlar atacaklarını kaydetti. Yenicami’nin kendilerinden 155 bin TL talep ettiğini belirten Besim, diğer takımlardan Yenicami’nin ne talep ettiğinin kendilerini ilgilendirmediğini ifade etti.

Davulcu: “Çıdamlı için 150 bin TL istediler”
İbrahim Çıdamlı transferi hakkında açıklamalarda bulunan Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu, Yenicami yönetimi ile Lefke yönetiminin görüştüğünü doğruladı. Yenicami’nin İbrahim için 150 bin TL bonservis ücreti talep ettiğini belirten Davulcu, bu fiyatı aşağıya çekmeye çalışacaklarını söyledi.

“Çıdamlı’ya garanti veriyorum”
Yenicami yönetimi ile anlaşacaklarını düşündüğünü ifade eden Davulcu, “Yine de bu iş İbrahim Çıdamlı’da bitiyor. Oyuncu bizde oynamak isterse her türlü fedakarlığı yaparız. Onun burada mutlu olacağının ve heyecanlanacağının garantisini veriyorum.”diye konuştu. Lefke’de bulunduğu dönem içerisinde ilk kez bir transferi bu kadar istediğini kaydeden Davulcu, kendilerinin gerekli adımları attığını ve Çıdamlı’dan hamle beklediklerini belirtti.

Ali Başman:  “Bizim teklif ettiğimiz fiyat zaten çok yüksek”
İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile ilgilenen bir diğer kulüp olan Küçük Kaymaklı Başkanı Ali Başman’da transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Yenicami’nin kendilerinden 270 bin TL talep ettiğini doğrulayan Ali Başman, “Biz 150 bin TL’lik bir teklif yaptık. Bunun 1 TL üzerine çıkmamız mümkün değildir. Bana göre teklif edilen 150 bin TL’de çok yüksektir ancak yönetici arkadaşlarımız insiyatif kullanarak bu fiyata ulaşmıştır.”diye konuştu.

“Büyük ihtimalle transfer olumsuz sonuçlanacak”
Yenicami’nin 270 bin TL’den biraz daha aşağıya bir ücret talep ettiğini ancak bu ücreti de karşılayamayacaklarını belirten Ali Başman, “Büyük bir ihtimalle bu transfer olumsuz sonuçlanacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur