1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı var Yaşınses yok
Çıdamlı var Yaşınses yok

Çıdamlı var Yaşınses yok

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Kastamonuspor’da yeni sezon için düşünülen futbolcuların yer aldığı listede İbrahim Çıdamlı bulunurken Mustafa Yaşınses’in olmaması dikkat çekti

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen sezon Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nden (BAL) TFF 3. Lig’e yükselen Kastamonuspor’da teknik direktör Ahmet Duman istediği futbolcuların listesini yönetime verdi. Listede devre arasında takıma katılan İbrahim Çıdamlı’nın ismi yer alırken sezon başında takıma katılan ve ortaya koyduğu performansla şampiyonlukta kilit rol oynayan Mustafa Yaşınses’in isminin yazmaması dikkat çekti.

Yaşınses’e henüz ulaşan yok
Geçtiğimiz gün yönetime listeyi veren ve İbrahim Çıdamlı’nın takımda kalmasını istediğini ileten Duman’ın ilerleyen günlerde yönetime bir liste daha vereceği öğrenildi. Kastamonuspor yönetiminin de bu istekten sonra İbrahim Çıdamlı’ya ulaştığı ve önümüzdeki sezon yıldız oyuncuyu kadrolarında görmek istediklerini söyledikleri öğrenildi. Mustafa Yaşınses’e ise henüz kulüpten bir haber gelmediği ve yıldız oyuncuyu bazı kulüplerin yakın takibe aldığı öğrenildi.

İkisine de talipler var
Henüz Kastamonuspor’la anlaşmayan iki oyuncuya da ciddi tekliflerin olduğu bilinirken, özellikle TFF 2. Lig’den bir ekibin oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı iddia edildi. TFF 2. Lig ekiplerinin yanı sıra TFF 3. Lig’de şampiyonluk parolası ile yola başlayacak olan bazı kulüplerin de oyuncuları radarına aldığı ve ilerleyen günlerde oyunculara ulaşarak transfer teklifinde bulunması bekleniyor.

Listedeki isimler
Kastamonuspor teknik direktörü Ahmet Duman’ın geçen sezon takımda forma giyen isimler arasında yönetime verdiği listede şu isimler bulunuyor: Faruk Öcal, Süleyman Moroğlu, Ceyhun Elmas, Aykut Sarıdoğan, Mikail Usta, Hasan Sürmeli (Kaleci), Ergin Kangal, İbrahim Çıdamlı, Salim Uzun.

Bu haber toplam 2187 defa okunmuştur