1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ÇIDAMLI SOMA YOLUNDA
 ÇIDAMLI SOMA YOLUNDA

ÇIDAMLI SOMA YOLUNDA

Kastamonuspor’dan ayrılan İbrahim Çıdamlı, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Somaspor ile anlaştı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Kastamonuspor ile yol ayrımına giden İbrahim Çıdamlı, bir diğer BAL ekibi Somaspor ile anlaşma sağladı. Futbolcu haftasonu yeni takımı ile resmi sözleşme imzalamak için Manisa’ya gidecek.

Geçtiğimiz yılın ikinci yarısında Kastamonuspor forması giyerek şampiyonluk sevinci yaşayan İbrahim Çıdamlı, yeni sezon öncesi yine kırmızı beyazlı ekiple anlaşma sağlamış ancak geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmeler sonrası karşılıklı olarak sözleşmesini feshetmişti. Takımın kamp yaptığı Bolu’dan ayrılarak adaya geri dönen Çıdamlı ile ülkemiz kulüplerinden Çetinkaya ve Bostancı Bağcıl ilgilenirken, futbolcu kariyerini Türkiye’de devam ettireceğini belirterek resmi teklif aldığı takımlara durumu bildirdi. Spor Toto 2. Lig, 3. Lig ve BAL’dan teklifler alan Çıdamlı, Kastamonuspor ile anlaşmadan önce kendisini çok isteyen Somaspor ile anlaşma sağladı.

Cumartesi gidecek
Somaspor ile anlaşma sağlayan İbrahim Çıdamlı, Cumartesi günü Manisa’ya gidecek ve takıma dahil olacak. Transferi kapadığını açıklayan ancak Çıdamlı’nın boşta kalması sonrası futbolcu ile yakından ilgilenen Somaspor’un hazırlık maçını görecek olan futbolcu, ardından resmi sözleşmeye imza atacak. 2014 – 2015 futbol sezonunda BAL 8. Grup’ta yer alan Somaspor sezonu 5’inci sırada tamamlamıştı. Somaspor’un bu sezonki hedefi ise Spor Toto 3. Lig’e şampiyon olarak çıkmak.

Bu haber toplam 1916 defa okunmuştur