1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı resmen Kastamonulu
Çıdamlı resmen Kastamonulu

Çıdamlı resmen Kastamonulu

Kastamonuspor’un yeni transferi resmi imzayı attı. İlk açıklamayı YENİDÜZEN’e yaptı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Kastamonuspor 1966’ya transfer olan İbrahim Çıdamlı, dün kulüp binasında attığı imzayla resmen Kastamonuspor futbolcusu oldu. Yaklaşık 4 gündür takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Çıdamlı’nın lisansının yarın oynanacak Sinopspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Çıdamlı imzanın ardından YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.
Kastamonuspor 1966 Başkanı Mahir Altıkulaç ile bir görüşme yapan Çıdamlı şartlarda anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı. Başkan Vekili Celal Civcioğlu, Asbaşkan Tamer Tafracı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baysan’da imza töreninde yer aldı.

Çıdamlı: “Takımda hava çok iyi”
Yenidüzen Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulunan İbrahim Çıdamlı, takımın havasının çok iyi olduğunu ve çok iyi kalitede bir futbol ortamı olduğunu kaydetti. Futbol kalitesi ve tesis anlamında Kıbrıs’tan çok ileride bir ortamda çalıştıklarını ifade eden yıldız futbolcu, herkesin işini yaptığını ve güzel bir düzen olduğunu kaydetti.

“Daha sahaya çıkmadan büyük bir ilgi var”
Bundan sonra bütün düşüncesinin Kastamonuspor’a katkı sağlamak olacağını ifade eden Çıdamlı, “Bundan sonra varsa yoksa Kastamonu. Hedef şampiyonluk yolunda takımıma maksimum verimi sağlamak” diye konuştu.
Henüz sahaya çıkmamasına rağmen Kastamonu taraftarının kendisine inanılmaz bir ilgisi olduğunu belirten yıldız futbolcu, “İlk kez futbolcu olduğumu hissettim. Daha sahaya çıkmadan taraftarın ilgisi ve merakı var. Onları mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım”dedi.

“Hocam görev verirse hazırım”
Kastamonuspor’un yeni transferi İbrahim Çıdamlı, fizik olarak takım arkadaşlarıyla aynı seviyede olduğunu, tek eksiğinin oyun temposu olduğunu söyledi. Kendisini 90 dakikalık bir maçta oynayacak seviyede gördüğünü ifade eden Çıdamlı, hocasının görev vermesi halinde forma giymeye hazır olduğunu söyledi.
Kastamonuspor taraftarlarının büyük bir merakla beklediği İbrahim Çıdamlı’nın takımdaki ortamdan çok memnun olduğu ve forma giyeceği ilk maçı sabırsızlıkla beklediği öğrenildi. Kastamonu’ya giderken eşinin ve ailesinin de büyük desteğini alan yıldız futbolcunun fizik kondisyon olarak hazır durumda olmasının teknik direktör Ahmet Duman’ı mutlu ettiği de öğrenildi. Takıma yavaş yavaş ısınmaya başlayan ve antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Çıdamlı’nın lisansının yetişmesi durumunda Sinopspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınması bekleniyor.

Bu haber toplam 2518 defa okunmuştur