1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı ile yollar ayrıldı
Çıdamlı ile yollar ayrıldı

Çıdamlı ile yollar ayrıldı

Yenicami, Ali Duvarcı’nın ardından takımın yıldızı İbrahim Çıdamlı ile de anlaşamadı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami’de takımın yıldızı İbrahim Çıdamlı ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz hafta maddi konuları görüşmek için bir araya gelen Çıdamlı ve kulüp yönetimi ortak noktada buluşamayıp yolları ayırma kararı aldı.

Yenicami yıldızlarını kaybediyor
Bilindiği gibi Yenicami’de yeni yönetim futbolcularla bir araya gelip maaşlarında indirime gitmelerini istemişti. Bu şartlar altında futbolcularla teker teker bir araya gelen yönetim, kaleci Ali Duvarcı’nın ardından İbrahim Çıdamlı ile de anlaşamadı ve yolları ayırmak zorunda kaldı. Serkan Önet ve Serhan Önet’le de henüz anlaşma sağlayamayan siyah beyazlılarda bundan sonraki adımın ne olacağı merak konusu.

Transferde kolaylık sözü
Geçtiğimiz sezon Yenicami’nin en formda oyuncusu olan ve takımın şampiyonluğunda kilit rol oynayan İbrahim Çıdamlı’nın önümüzdeki sezon başka bir takımın formasını giyeceği öğrenildi. Kulüp yönetiminin İbrahim’in istediği miktarın çok altında bir para önerdiği ve yıldız futbolcunun da istediği miktarı veremeyeceği öğrenildi. Bu durumda Yenicami yönetiminin Çıdamlı’nın başka bir takıma transfer olması için kolaylık yapması bekleniyor.

Takımlar nabız yokluyor
Yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasından sonra birçok Süper Lig kulübünün oyuncuyla temasa geçip oyuncuyu kiralama yöntemine başvurması bekleniyor. İbrahim Çıdamlı geçtiğimiz sezon şampiyon olan Yenicami forması altında 14 kez fileleri sarsmış ve birçok maçta da asistleriyle ön plana çıkmıştı.

Altay’ın tavrı merak konusu
Öte yandan ‘takımdaki mevcut kadronun korunması’ şartıyla Yenicami ile anlaşmaya varan teknik direktör Turan Altay’ın tavrı da merak konusu. Tecrübeli çalıştırıcı Ali Duvarcı’nın ardından İbrahim Çıdamlı ile de anlaşılamaması ve henüz Serkan  - Serhan kardeşlerle ortak noktada buluşulmaması sebebiyle düşünceli. Şampiyon apoletli teknik adamın yıldız oyuncularla yolların ayrılmasına devam edilmesi halinde nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Bu haber toplam 1806 defa okunmuştur