1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı Göztepe’yi avladı
 Çıdamlı Göztepe’yi avladı

Çıdamlı Göztepe’yi avladı

BAL Ligi ekibi Somaspor forması giyen İbrahim Çıdamlı geçtiğimiz gün oynanan hazırlık maçında PTT 1.Lig ekibi Göztepe filelerini havalandırdı

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Futbol kariyerini Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Somaspor’da sürdüren Kıbrıslı Türk futbolcu İbrahim Çıdamlı geçtiğimiz gün oynanan hazırlık karşılaşmasında göz doldurdu. Somaspor geçtiğimiz gün sezon açılışı niteliği taşıyan maçta PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Rakibini 4-0 mağlup eden Somaspor’da İbrahim Çıdamlı bu maçta 90 dakika sahada kalırken, takımının ilk golüne de imzasını koydu.

Çıdamlı: “Uyum sürecini çabuk atlattım”
Çıdamlı oynadığı oyunla büyük beğeni kazanırken oyuncunun Manisa’daki yaşama da ayak uydurduğu öğrenildi. Voleybolcu eşi Melis Çıdamlı ile birlikte Manisa’ya yerleşen yıldız futbolcu YENİDÜZEN SPOR SERVİSİ’ne yaptığı açıklamada uyum sürecini çabuk atlattığını ve Manisa’ya ayak uydurduğunu ifade etti. Somaspor’un başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğinin altını çizen İbrahim Çıdamlı, takım arkadaşlarının, teknik heyetin ve yöneticilerin kendisini çok iyi karşıladığını ve bu sayede uyum sürecini çabuk atlattığını belirtti. Somaspor’a geldiği için mutlu olduğunu da aktaran Çıdamlı, ligin başlamasını iple çektiğini ve bu yıl takımının Spor Toto 3.Lig’e çıkması için çok çalışacağını söyledi.

Bu haber toplam 2047 defa okunmuştur