1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Choudhry ile devam
Choudhry ile devam

Choudhry ile devam

Gençlik Gücü olağan genel kurulu gerçekleştirildi

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü, olağan genel kurulunu önceki akşam gerçekleştirdi. Tek aday olan Suma Zafer Choudhry, oy birliği ile üçüncü kez Gençlik Gücü Kulüp Başkanı oldu.

Divan Başkanlığını Cuma Erengil, yardımcılıklarını Hasan Mullahasan ve Erol Ataöğün yaptı. Genel Sekreter Erol Ataöğün’ün okuduğu Faaliyet Raporu ve Yeminli Müşavir Muhasip Olgay Öksüz’ün okuduğu Mali Rapor oy birliği ile onaylandı.

Erengil: “Dünyanın en genç başkanına sahibiz”

Dünyanın en genç kulüp başkanına sahip olduklarını belirten Divan Başkanı Cuma Erengil, “Şu an 26 yaşında olan Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry ve onun gibi genç yönetim kurulu üyelerinin başarıları ortadadır ve alkışlanmaya değerdir” dedi

Bütçede artış

Gençlik Gücü eski başkanlarından Mazhar Iqbal Choudhry, Cuma Erengil ve Hasan Mullahasan’ın da hazır bulunduğu genel kurulda, bir sezon önce 836,000 TL olan kulüp bütçesinin bu yıl 1,642,600 TL olması dikkat çekti.

Choudhry: “Yeni dönemde de ilklere imza atacağız”

İkinci kez güven tazeleyip, üçüncü dönem başkanlık görevini üstlenen Suma Zafer Choudhry, “Birçok ilke imza attık. Kulübümüzü sürekli gelir getiren bir kurum haline getirdik. Yeni dönemde de ilklere imza atmayı sürdüreceğiz. Ancak bu bütçe sürdürülebilir değildir. Giderlerimizi azaltıp, bağışlar dışındaki gelirlerimizi artırmalıyız” şeklinde konuştu.

Taraftarın ilgisizliği üzüyor

“Geçtiğimiz sezon ligi 10’uncu sırada tamamladık. Ancak isteseydik 7’nci de olurduk. Genç oyuncularımıza forma şansı vermek için birkaç futbolcumuza son 4 hafta izin verdik” diyen Kulüp Başkanı Choudhry, kendisini üzen en büyük konunu taraftarın kulübe ilgisizliği olduğunu vurguladı.

Gençlik Gücü Olağan Genel Kurulu’nda yakın zamanda tüzük değişikliği genel kurulunun yapılacağı duyurulurken; gelir getirici bir etkinlik olarak ise, Gençlik Gücü Panayırı’nın yapılacağı açıklandı.

Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur
Etiketler :