1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Champagne geliyor
Champagne geliyor

Champagne geliyor

KTFF danışmanı Jerome Champagne, bu akşam saatlerinde adaya geliyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) danışmanı Jerome Champagne, bu akşam saatlerinde adaya geliyor. Champagne, 5 Kasım 2013 tarihinde Zürih’te KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ile Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) başkanı Kostakis Koutsokoumnis’in imzaladığı ve FIFA başkanı Josep Blatter ve UEFA başkanı Michel Platini’nin de altına imzalarını koyduğu Geçici Anlaşma Metni konusu ile ilgili gelinen aşamayı başkan Sertoğlu ile değerlendirecek.
Bu arada KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun, KOP başkanı Koutsokoumnis ile uzun bir zamandan sonra yeniden konu ile ilgili olarak görüştükleri öğrenildi.

27 Mart’da 45 günlük süre sona eriyor
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, genel kutulu ,10 Şubat’da gerçekleştirilen Olağan Üstü Genel Kurul’da aldığı  kırk beş (45) günlük sürenin de son iki günü içerisine girildi.
Genel Kurul futbolumuzda yaşanan sorunlara çare üretilmediği ve resmi kararlar alınmadığı takdirde Kıbrıs Futbol Federasyonu'na (KOP) üyelik için müracaat etme kararı almıştı. 27 Mart’da dolacak olan 45 günlük sürenin sonunda Sertoğlu ve ekibinin ne yapacağı merak konusu.

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur