1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Cezavine gönderildi...
Cezavine gönderildi...

Cezavine gönderildi...

Mağusa’da bir çok iş yerine girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen Kamerunlu zanlı A.F.M dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Temmuz-Ağustos ayları arasında 6 farklı iş yerine girerek para, sigara, yiyecek, içecek ve dizüstü bilgisayar sirkat etti ileri sürülen Kamerun uyruklu 28 yaşındaki zanlı A.F.M almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı...
Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlı A.F.M.’nin 2015 yılı Temmuz-Ağustos ayı içerisinde Mağusa’da meydana gelen “Dükkan açma” ve “Hırsızlık” suçlarından dolayı tutuklandığını söyledi. Çangaroğlu, zanlı A.F.M’nin Temmuz ayı içerisinde iki kez Desdemona isimli restorana, 2 Ağustos tarihinde “İncir Altı Meze&Kebap Restoran” isimli işyerine, 9-10 Ağustos tarihleri arasında “CL Kafeterya” isimli iş yerine 13-14 Ağustos tarihleri arasında “Merkez Kafeterya” isimli işyerine, 13-17 Ağustos tarihleri arasında “Turizm Kafe” isimli işyerine ve 14 Ağustos tarihinde ise “Unimar Market” isimli işyerine girerek, para, yiyecek içecek ve muhtelif eşyalar sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı A.F.M’nin davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur