1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. . Cezaevinde bekleyecek...
.  Cezaevinde bekleyecek...

. Cezaevinde bekleyecek...

Mağusa’da faaliyet gösteren “Petek Pastanesi” isimli iş yerine hırsızlık amacıyla giren zanlı V.D dün mahkemeye çıkarıldı..

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da faaliyet gösteren “Petek Pastanesi” isimli iş yerine hırsızlık amacıyla giren ve suç üstü yakalanan zanlı V.D almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Bina açma” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Bir şey çalamadan yakalandı...
Meselenin tahkikat memuru Ersoy Saydağ, zanlının 3 Ağustos tarihinde saat 04:00’de cürüm işlemek kastıyla “Petek Pastanesi” isimli iş yerinin kapısını açarak içeriye girdiğini açıkladı. Zanlının Girne Amerikan Üniversitesi’nde öğrenci olduğunu ancak maddi imkansızlıktan dolayı 3 ayıdır okula gitmediğini belirten Sayddağ, zanlının belli bir adresi olmadığını ve parklarda yattığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Saydağ, zanlının 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1438 defa okunmuştur