1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çeyrek finalistler belirlendi
Çeyrek finalistler belirlendi

Çeyrek finalistler belirlendi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlanmak üzere. Geçtiğimiz ay başlayan turnuvada maçlar Pazartesi ve Çarşamba akşamları Göçmenköy Halı Sahası’nda devam etmekte.

A+A-

Bu yıl 5’incisi organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında takımlar Hasan Ramadan Cemil adına ikinci kez mücadele etmekte. İki grupta devam eden karşılaşmalarda 4’üncü hafta tamamlandı ve çeyrek finale yükselmeyi başaran takımlar belirlendi.
“A” grubunda Pazartesi oynanan maçların ardından Devlet Hastanesi, Merkezi Cezaevi Dairesi, Hazine ve Muhasebe Dairesi ile Sivil Havacılık Dairesi çeyrek finale yükselen takımlar olmuştu.
“B” grubunda ise Çarşamba akşamı yapılan karşılaşmalar neticesinde Gelir ve Vergi Dairesi, Jeoloji ve Maden Dairesi, Elektrik Dairesi ve Telefon Dairesi çeyrek finale yükselmeyi başardı.
B Grubunda Çarşamba akşamı oynanan maçlarda iki iddialı takım Jeoloji ve Maden Dairesi ile Telefon Dairesi 4-4 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapatmış oldular. Grubun centilmen takımlarından İhtiyat Sandığı ise 4-2 önde olduğu maçta Gelir ve Vergi Dairesi’ne 6-5 mağlup olunca Vergi Dairesi liderliğe yükselmiş oldu İhtiyat Sandığı ise puansız kaldı. Elektrik Dairesi ile Din İşleri arasındaki mücadeleyi Elektrik Dairesi 9-6 kazanınca Din İşleri çeyrek final biletini kaçırmış oldu ve Elektrik Dairesi de çeyrek finale yükselmeyi başaran son takım oldu.
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda gruplarda son maçlarda alınacak neticeler takımların sıralamalarını belirleyecek ve sıralamalara göre de çeyrek final eşleşmeleri netleşmiş olacak.

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur