1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Cevat kırgın!..
Cevat kırgın!..

Cevat kırgın!..

2015 yılında Avrupa şampiyonu olduktan sonra devletten sadece 1000 TL ödül aldığının altını çizen Milli Sporcumuz Cevat Yıldız, Londra’dan Dünya üçüncüsü olarak döndü

A+A-

Hüseyin KIRAL

WBFF Dünya Fitness Şampiyonası’nda 3’üncülük kazanan KKTC Milli Sporcusu Cevat Yıldız, aldığı derecenin kendisini tatmin etmediğini belirterek, 2018’de dünya şampiyonu olmak için mücadele edeceğim açıklaması yaptı. 2015 yılında Avrupa Şampiyonu olan ve bu güne kadar katıldığı yarışmalarda toplam 7 madalya, 7 kupa kazanan Milli Sporcu Cevat Yıldız, katıldığı tüm yarışmalarda dereceye girmekten oldukça mutlu olduğunu, ancak devletin başarıya bakış açısını başarısız bulduğunu ifade etti. Cevat, bu yolda kendisine destek olan başta Federasyon Başkanı Ali Dahlameroğlu’na teşekkür ederken, kendisi gibi sporcuların yurtdışında KKTC’yi en iyi şekilde tanıttığını, ancak devletin sporcularını görmezden geldiğini söyledi.

 

“LONDRA’YA ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GİTMİŞTİM, İNŞALLAH 2018’DE”

Ülkemiz vücut geliştirme sporunda 2015 yılının Avrupa şampiyonu Milli Sporcumuz Cevat Yıldız, Londra’da katıldığı Dünya Şampiyonası’nda 3’üncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atarken, dünya şampiyonu olamadığı için üzüldü. Geçtiğimiz gün İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan WBFF Dünya Fitness Şampiyonası’nda mücadele eden Cevat Yıldız, 28 ülkeden 46 sporcu arasında dünya 3’üncüsü geldikten sonra yaptığı açıklamada, “buraya Dünya şampiyonu olmak için gelmiştim, ancak olmadı inşallah 2018’de bunu başaracağım” dedi.

 

“SİYASİ ÖRGÜTLERDEN BİR TEK CTP KUTLADI”

KKTC Milli Sporcusu Cevat Yıldız, şampiyona sonrası birçok kişiden olumlu kutlama mesajları aldığını ancak devlet kanadından bir tek yetkilinin kendisini aramadığını belirtti. Şampiyon yaptığı açıklamada, Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü’nün, Londra’da düzenlenen Dünya Fitness Şampiyonası’nın hemen ardından tebrik ettiğini söyledi.

 

Bu haber toplam 5539 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 331 Sayısı

Adres Kıbrıs 331 Sayısı