1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’yı ralli düşündürüyor!
Çetinkaya’yı ralli düşündürüyor!

Çetinkaya’yı ralli düşündürüyor!

Başkan bulmakta zorlanan Çetinkaya, bu yıl da yapılması planlanan Kıbrıs Rallisi’ni de düşünmeye başladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Henüz başkan adayını bulamayan ve yönetimini oluşturamayan Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, bir yandan da Eylül ayında yapılması planlanan ve geçtiğimiz yıl Lefkoşa’nın kuzeyi ile güneyini birleştiren Kıbrıs Rallisi’ni düşünmeye başladı.
Geçtiğimiz yıl eylül ayında gerçekleştirilen ve Lefkoşa’nın Güney kesiminden Kuzey’e geçiş için kullanılan Taksim Sahası’ndan bir sezon boyunca yararlanamayan sarı kırmızılı kulüp, bu yıl da rallinin gerçekleştirilecek olmasından dolayı olaya temkinli yaklaşıyor.
Henüz güzergahın açıklanmamasına rağmen sarı kırmızılılar Taksim Stadı’nın tadilatının başladığı bu günlerde aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.

Gayri resmi toplantı yapılacak
Başkan ve yönetim kurulunu oluşturmakta zorlanan Çetinkaya, ralli ile ilgili görüşmek üzere kulübün ileri gelenlerini Pazartesi akşamı gayri resmi bir şekilde toplantıya çağırdı. Geçtiğimiz Çarşamba günü kulüp lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında Divan Kurulu konu ile ilgili olarak üyelerine bilgi verirken, bu konuda bir kararın üretilmesini istedi. Bu doğrultuda kulübün önde gelenleri Pazartesi akşamı kulüp lokalinde gerçekleştirilecek gayri resmi toplantıya çağırıldı. Toplantının saat 19.00’da gerçekleştirileceği öğrenildi.

Taksim Stadı büyük ilgi görmüştü
Geçtiğimiz yıl Avrupa Ralli Şampiyonası ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası’nın bir ayağını kapsayan Kıbrıs Rallisi’nde seyirci özel etabı Lefkoşa’da gerçekleştirilmişti. Lefkoşa’nın güney ve kuzeyini kapsayan bu etapta araçlar Taksim Sahası’ndan geçiş yapmış ve büyük bir izleyici kitlesi ralliyi buradan takip etmişi. Etkinlik çerçevesinde düzenlenen Taksim Sahası’nın liglerin devre arasına kadar düzeltileceği açıklanmasına rağmen Spor Dairesi tarafından ihale ve tadilat çalışmaları geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur