1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çetinkaya’yı ciddiye alıyoruz”
“Çetinkaya’yı ciddiye alıyoruz”

“Çetinkaya’yı ciddiye alıyoruz”

Küçük Kaymaklı, Çetinkaya maçı ile ilgili hazırlıklarını dün yaptığı son idmanla tamamladı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Küçük Kaymaklı Süper Lig’in yedinci hafta maçında Lefkoşa derbisinde yarın Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Çetinkaya maçı ile ilgili hazırlıklarını dün yaptığı son idmanla tamamladı. Teknik Direktör Fırat Canova, her karşılaşmayı hafta hafta düşünerek hazırlandıklarını, yarın oynayacakları maçtaki rakipleri Çetinkaya’yı ciddiye aldıklarını belirtti.

Canova: “Zor altı haftaya gireceğiz
Fırat Canova, altı hafta içinde oynadıkları maçları değerlendirirken, takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu ancak gol ortalaması olarak daha yukarılarda olmaları gerektiğini söyledi. Canova, rakipleri Çetinkaya’nın içinde bulunduğu sorundan bir an önce kurtulmasını dilerken, Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı maçlarının bir Lefkoşa derbisi olduğunu, bu nedenle bu maçı ciddiye aldıklarının altını çizdi. Canova, haftalar ilerledikçe zor maçların kendilerini beklediğinin altını çizerken, Çetinkaya maçı ile birlikte bir başka zor altı haftaya gireceklerini söyledi.

“Goller bizden”
Küçük Kaymaklı futbol takımının gol umudu olan Yasin, Musa ve Tansel, yarın oynayacakları Çetinkaya maçında hocaları kendilerine takımda yer verdiği takdirde mutlaka gol atacaklarını ve Çetinkaya maçını kazanıp şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edeceklerini söylediler.
Yasin, Musa, Tansel, geride kalan haftalar da takım olarak çok gol pozisyonuna girdiklerini ancak fazla başarılı olmadıklarını açıklarlarken, Çetinkaya maçı ile ortalamayı daha da yukarıya çekmek istediklerini belirttiler.

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur