1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çetinkaya’nın bu durumuna üzülüyorum”
“Çetinkaya’nın bu durumuna üzülüyorum”

“Çetinkaya’nın bu durumuna üzülüyorum”

Çetinkaya Teknik Direktörü Cenk Berkalp, “ takımla ilgili son durumu değerlendirirken, şu anda Çetinkaya’nın sezonu açmak için beklemekte olduğunu, bunun sebebinin bir türlü Başkan adayının çıkmaması olduğunu söyledi”.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Cenk Berkalp, geçen sezonun ikinci devresinde sarı kırmızılı kulübe gelmiş ve Play Out karşılaşmalarında Çetinkaya’yı ligde tutmayı başarmıştı. Çetinkaya ile bu sezon için de anlaşan deneyimli teknik adam, kulübün şu andaki durumundan tedirdin durumda. Cenk Berkalp, YENİDÜZEN’e bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Çetinkaya’nın durumundan hiç hoşnut olmadığını, kulüpte bir belirsizliğin hakim olduğunu söyledi. Berkalp, kendisinin sadece ilk toplantıya gittiğini ve ondan sonraki süreçten bir bilgisi olmadığını belirtti.

Cenk Berkalp, “Kafamda ciddi soru işaratleri var”
Çetinkaya teknik direktörü Cenk Berkalp, Temmuz ayının son günlerine geldiğimiz bugünlerde takımların yavaş yavaş hazırlıklara başladığını hatırlatarak, kendilerinin bu konuyla ilgili bir çalışma bile yapmadıklarını ifade etti. Berkalp, sezon bitmeden önce kendisinin kulüp yöneticileriyle anlaştığını ancak, şu anda ortada yönetim olmadığı için belirsizliğin sürdüğünü söyledi. Cenk Berkalp; “Takımla ilgili kafamda ciddi soru işaretleri var. Beni rahatsız eden ülkemizin en büyük kulübünün bu durumda olmasıdır. Bu durum, benim kariyerimden çok daha önemlidir. Umarım en kısa sürede belirsizlik çözülür ve Çetinkaya başarılı yıllarına geri döner” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur