1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’dan Faye atağı
Çetinkaya’dan Faye atağı

Çetinkaya’dan Faye atağı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, transferdeki sessizliğini bozma hazırlığında. Sarı kırmızılılar Serdarlı’nın Senegalli futbolcusu İbrahim Faye ile büyük oranda anlaştı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, transferdeki sessizliğini bozma hazırlığında. Sarı kırmızılılar Serdarlı’nın Senegalli futbolcusu İbrahim Faye ile büyük oranda anlaştı. Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen futbolcular Talat Dağer ve Borga Cambaz’ı kadroya katmak için de kulüpleri Değirmenlik ve Göçmenköy ile hafta başında görüşmeler yapılacak.

Bulutoğluları: “Faye ile anlaştık, sıra Serdarlı’da”
Yeni sezon çalışmalarına geç başlayan Çetinkaya’da başkan Cemal Bulutoğluları, Serdarlı futbolcusu İbrahim Faye’nin transferi konusunda anlaşma sağladıklarını doğruladı. Kulübü Serdarlı’nın izni ile futbolcuyla görüştüklerini belirten Bulutoğluları, Faye ile her konuda anlaşma sağladıklarını kaydetti. Bu transfer için Serdarlı ile anlaşma zemini arayacaklarını belirten Bulutoğluları, geçtiğimiz yıl Serdarlı’da kiralık olarak forma giyen Hüseyin Taşçı ve bir miktar para karşılığında transferi bitirmeyi planlıyor.

Talat ve Borga için girişimler hafta başında
Öte yandan geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen oyuncular Talat Dağer ve Borga Cambaz için de girişimler hafta başında hız kazanacak. Başkan Bulutoğluları, Değirmenlik ve Göçmenköy kulüpleri ile hafta başında görüşeceklerini dile getirdi. Bu kulüplerin de kendilerinden istediği oyuncular olduğunu söyleyen Bulutoğluları, takas yolu ile Dağer ve Cambaz’ı transfer etmek istediklerini dile getirdi.

“Cedric ve Sherman’ı bırakmayacağız”
Kadroda yer alan yabancı futbolcular Cedric Fein ve Kpah Sherman konusunda da açıklamalarda bulunan Bulutoğluları, bu futbolcuları bırakmayı düşünmediklerini dile getirdi. Hücum hattında iki isime güvendiğini kaydeden Bulutoğluları’nın olası Faye transferinde Cedric ve Sherman’dan ikilisinden biri ile yol ayrımına gidebileceği düşünülüyor.

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur