1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’dan altın galibiyet: 3-0
Çetinkaya’dan altın galibiyet: 3-0

Çetinkaya’dan altın galibiyet: 3-0

K-Pet Süper Lig’in 26’ncı hafta karşılaşmasında Çetinkaya, Play-out dışında kalma hedefinde olan Bostancı Bağcıl’ı 3-0’lık skorla mağlup ederek rakibini hattın içerisinde tuttu, kendisi Play-out öncesi önemli bir 3 puan aldı.

A+A-

Çetinkaya’ya galibiyeti getiren golleri Amadou ve Doğukan (2) kaydetti. Bu sonuçla B.Bağcıl Play-out’a 17 puanla, Çetinkaya 13 puanla başlayacak.

Önemli anlar
9'uncu dakikada gelişen Çetinkaya atağında ara pası ile sağdan ceza alanına giren Amadou'nun vuruşu az farkla dışarı gitti.
Maçın 32'nci dakikasında ara pasında savunma arkasına sarkan Amadou karşı karşıya pozisyonda topu filelere göndererek Çetinkaya’yı öne geçirdi: 1-0

64'üncü dakikada atılan pasla Bağcıl savunması ofsayt iddiası ile dururken savunma arkasında Akın karşı karşıya pozisyonda topu dışarı attı.
70'inci dakikada Hakan'ın sağ kanattan yerden yaptığı ortaya savunma müdahale ederken penaltı noktası üzerinde Akın'ın sert şutu üst direkten geri geldi.

74'üncü dakikada Hakan'ın asistinde Hüseyin'in attığı gol ofsayt gerekçesi ile geçerlilik kazanmadı.

Küsbeci ile Sercan kavga etti
Maçın 83’üncü dakikası ilginç bir görüntüye sahne oldu. Çetinkaya’nın 2 futbolcusu Hüseyin Küsbeci ile Sercan Demirman, orta alanda birbirlerine girdi. Arkadaşlarını ayırmak için araya giren Erdinç’in de yerde kalması sonrası hakem Fehim Dayı Hüseyin Küsbeci’ye kırmızı kart gösterdi. Bu  pozisyonun ardından 88’inci dakikada gelişen Çetinkaya atağında savunma arkasına sarkan Amadou’yu düşüren kaleci Türkkan, son adam olduğu gerekçesi ile hakem Fehim Dayı tarafından oyun alanı dışına gönderildi.

Doğukan’ın golleri
90+1'inci dakikada savunma arkasına atılan topta Hakan penaltı noktası üzerine oynarken Doğukan farkı ikiye çıkaran golü attı: 2-0
Bu golden 2 dakika sonra 90+3 dakikada yine savunma arkasına atılan topta topla soldan ceza alanına giren Doğukan karşı karşıya pozisyonda skoru belirledi: 3-0

Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur