1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da huzursuzluk sona erdi
Çetinkaya’da huzursuzluk sona erdi

Çetinkaya’da huzursuzluk sona erdi

Başkan Cemal Bulutoğulları sorunun tamamen çözüldüğünü ve futbolcuların Pazartesi ve dün idmana çıktıklarını söyledi.

A+A-

Necmi Belge

Çetinkaya’da geçtiğimiz hafta, yönetimin ilgisizliği nedeniyle, baş kaldıran futbolcular ile yönetim kurulu arasındaki sorun Başkan Cemal Bulutoğlulları’nın olaya el atması ile çözüldü.
Başkan Cemal Bulutoğulları sorunun tamamen çözüldüğünü ve futbolcuların Pazartesi ve dün idmana çıktıklarını söyledi.

Kadro 16 kişi
Başkan Bulutoğulları, ilginç bir şekilde kadroyu 16 kişiye indirdiklerini ve her hafta 18 kişilik kadroyu 21 yaş altı gençlerden tamamlayacaklarını belirtti.
Dış transferde Sherman, İbrahim Faye, Nazım Belge, Hüseyin Küsbeci ve dün Erdinç’i (Alex) transfer ettiklerini açıklayan Bulutoğulları, bu transferlerden umutlu olarak, 2014-2015 sezonuna gireceklerini vurguladı.

Bulutoğluları: “Sorunu çözdük”
Yönetimin ilgisizliğinden dolayı başkaldıran futbolcular ile bire bir konuştuğunu, bu futbolcuların antrenmanlarda bir malzemeci istediklerini ifade eden Bulutoğulları, yönetim kurulunun bu isteği olumlu bulduğunu ve hemen çözdüğünü dile getirdi.
Bulutoğulları, futbolcuların diğer önemli isteğinin yıl içerisinde alacakları maaşların belirlenmesi olduğunu belirtirken, futbolcular ile birer birer anlaşmaya başladıklarını söyledi. 

“Basına yansıması bizi üzdü”
Çetinkaya’nın büyük bir camia olduğunu, bu olayların basına yanısımasının kendilerini üzdüğünü ve biraz da kızdırdığını ifade eden Bulutoğulları, bir defaya mahsus olarak futbolcularını affetkilerini ve bu konuyu hoşgörü ile karşıladıklarını vurguladı.
Bulutoğulları, K-Pet Süper Ligi’nin ilk haftasında, kendi sahalarında oynayacakları Lefke maçı için çalışmalarının devam ettiğini ve bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur