1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da görev Davulcu’nun
Çetinkaya’da görev Davulcu’nun

Çetinkaya’da görev Davulcu’nun

GAÜ Çetinkaya’da, Turan Altay’ın istifasının ardından, teknik direktörlük görevine Toygar Davulcu getirildi. Davulcu takım ile bugünden itibaren çalışmaya başlayacak

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz gün beklenmedik bir kararla GAÜ Çetinkaya yönetimi ile fikir ayrılığı yaşayan ve teknik direktörlük görevinden istifa eden Turan Altay’ın yerine Toygar Davulcu getirildi.
GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi ile yaklaşık iki saat toplantı yapan Toygar Davulcu, teknik direktörlük görevini kabul ederken, “Bu yıl sportif başarıdan çok, yeniden yapılanma ve geleceğin takımını yaratmaya çalışacağız” dedi.
Takımın kamp programının aynen devam edeceğini ve takımla birlikte bugünden itibaren çalışmaya başlayacağını belirten Toygar Davulcu, takımın oyuncularını tanıdığını, ancak kendisinin bilmediği eksikliklerin olabileceğini ve bu eksikliklerin giderilmesi içinde çok çalışacaklarını  söyledi.

Davulcu, “Bir kamp daha yapacağız”
GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi ile iyi bir toplantı ve konuşma yaptıklarının altını çizen Teknik Direktör Toygar Davulcu, “Mevcut durumda sportif başarı değil, başarıya odaklı bir Çetinkaya yaratmak için görevi kabul ettiğini ve bu yıl ligdeki sıralamanın beş ile sekizincilik arasında olmasının başarı sayılabileceğini söyledi.
Davulcu, “Yönetim ile birlikte yapılacak olan çalışmalar sonunda ancak önümüzdeki sezondan sonra şampiyonluk için hedefler koyabiliriz” dedi.

Bu haber toplam 1839 defa okunmuştur