1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da Çağaloğlu dönemi
Çetinkaya’da Çağaloğlu dönemi

Çetinkaya’da Çağaloğlu dönemi

Çetinkaya Türk Spor Kulübü, eski futbolcularından ve teknik adamlarından Erol Çağaloğlu ile 2014 – 2015 sezonu için anlaşmaya vardı.

A+A-

Necmi Belge

Bir süredir, teknik adam arayışına devam eden Çetinkaya Türk Spor Kulübü, eski futbolcularından ve teknik adamlarından Erol Çağaloğlu ile 2014 – 2015 sezonu için anlaşmaya vardı.
Dün akşam kulüp lokalinde bir araya gelen Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları ile Teknik Direktör Erol Çağaloğlu  el sıkışarak kesin olarak anlaşmaya varırken, 2014-2015 sezonunda Çetinkaya’yı şampiyonluğa taşımak konusunda söz verdiler.
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Başkan Bulutoğluları, Erol Çağaloğlu’nun Çetinkaya’nın efsanevi futbolcularından biri olduğunu ve teknik adam olarak da, Çetinkaya’yı şampiyonluğa taşıyacağına inandığını sözlerine ekledi.
Erol Çağaloğlu da, 27 yıl sonra 1997 yılında şampiyon olan Çetinkaya takımında futbolcu olarak  yer aldığını anımsattı. Şimdi de, sarı-kırmızılıları yeniden şampiyon yapmak için Çetinkaya’ya geldiğini, eldeki mevcut gençleştirilmiş kadroyu iki kaliteli futbolcu ile takviye edeceklerini ve yabancı futbolcuları Cedric ile Sherman’ı kadroda tutacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1162 defa okunmuştur