1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’da Altay dönemi
Çetinkaya’da Altay dönemi

Çetinkaya’da Altay dönemi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya’da Mehmet Ali Özgürgün’ün görevinden ayrılmasının ardından takım Turan Altay’a emanet edildi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

GAÜ Çetinkaya’da hafta sonu ligin 20’nci hafta mücadelesinde oynanan ve 3-2’lik skorla kaybedilen Mormenekşe maçının ardından Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu gelişme sonrasında önceki gün Turan Altay ile temasa geçen Çetinkaya, deneyimli teknik adam ile prensip anlaşmasına varırken, ufak pürüzleri dün yaptığı görüşme sonrasında giderdi ve anlaşma sağladı.

 

İlk antrenman gerçekleşti

Turan Altay GAÜ Çetinkaya ile ilk çalışmasını dün Metehan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Altay antrenman öncesinde oyunculara hitaben bir konuşma gerçekleştirirken, antrenmanı yöneticilerin yanı sıra yurt dışından dönen kulüp başkanı Asım Vehbi de takip etti. Sakatlıkları bulunan kaleci Ufuk Şimşek ve Hasip Uluhan çalışmayı saha kenarından takip etti. Altay ile yapılan görüşmede kupa şampiyonluğu hedefi ortaya konarken, sezonun geri kalanında da ligde alınabilecek maksimum puanın alınması amaçlanıyor. Sezonun tamamlanması ile birlikte Altay ile önümüzdeki yıl da çalışmayı planlayan Çetinkaya, bu konuda da deneyimli teknik adam ile prensip anlaşmasına varmış durumda.

 

İki buçuk sezon sonra döndü

Deneyimli teknik adam Turan Altay, 2 buçuk sezon sonra ligde bir takımın başında teknik adam olarak sahalara dönüş yaptı. Geçtiğimiz yıl CONIFA Dünya Kupası’nda katılan ve ikinci olan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı’nın başında da yer alan Altay, daha önce üç kez şampiyon yaptığı Çetinkaya’ya da 4 buçuk sezon sonra dönmüş oldu. Altay 2015 – 16 sezonunun öncesinde de Çetinkaya’da göreve gelmiş ancak kısa bir süre sonra bu görevinden ayrılmıştı.

Bu haber toplam 1899 defa okunmuştur
İlgili Haberler