1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya moral depoladı
Çetinkaya moral depoladı

Çetinkaya moral depoladı

Çetinkaya, Taş Yapı firmasının sponsorluğundan sonra geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde “Hünkar Gecesi” adı altında bir organizasyon düzenledi.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de zor günler yaşayan ve ligin ilk yarısını 12. sırada tamamlayan Çetinkaya, Taş Yapı firmasının sponsorluğundan sonra geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde “Hünkar Gecesi” adı altında bir organizasyon düzenledi.
Taraftar ve sempatizanların ilgi gösterdiği geceye Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Çetinkaya ana sponsoru Emrullah Turanlı, Beşiktaş’ın eski Asbaşkanlarından Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdar Adalı, bazı milletvekilleri ile çok sayıda taraftar ve sempatizan katıldı.

Erülkü: “Toparlanma sürecine girdik”
Dayanışma Gecesi’nde ilk konuşmayı Çetinkaya Başkanı Meriç Erülkü yaptı. Erülkü, Çetinkaya’nın geçirdiği kötü günlerden sonra toparlanma sürecine girdiğini ve adeta küllerinden yeniden doğduğunu belirtti.

Plaket takdiminde duygusal anlar
Daha sonra, bugüne kadar Çetinkaya’ya hizmet eden hayata olsun, olmasın  eski başkanlara ve ailelelerine birer plaket takdim edildi. Plaket takdimi sırasında, bir cinayete kurban giden eski başkanlardan Levent Soykut’un eşi ve kızına, Özer Debbağı’ın kızına ve Çetinkaya başkanı iken vefat eden Urcan Vangöl’ün eşi Ender Vangöl’e verilen plaketler, dayanışma gecesine katılanların  göz yaşlarının akmasına neden oldu.

Eroğlu: “Yok olmasına müsade etmeyeceğiz”
Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu, Çetinkaya gibi Kıbrıs Türk var oluş mücadelesine simge olmuş bir kulübün yok olmasına müsade edemeyeceklerini ve Çetinkaya’nın ayağa kalkması için her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Denktaş: “Verilen araziyi genişletebiliriz”
Başbakan Yardımsısı ve  Spor Bakanı Serdar Denktaş,  Çetinkaya’yı ayağa kaldırmak için üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını söyledi. Taksim Stadı’nın ihalesinin tamamlandığını açıklayan Denktaş’ın bu açıklaması ile bir stat polemiği yaşandı. Çetinkayalılar Metehan Spor Tesisleri’ni talep ederken, Bakan Denktaş Metehan Tesisleri’nin tüm kulüplere açık olduğunu ancak Çetinkaya’ya verilen arazinin, biraz daha genişletilebileceğini sözlerine ekledi.

Turanlı’dan önemli bağış
Daha sonra, söz alan ana sponsor Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Çetinkaya’yı bu yerlerde görmekten duyduğu üzüntüyü belirttikten sonra, ana sponsor olarak Çetinkaya’yı eski günlere getirmek için maddi, manevi hiçbir desteği esirgemeyeceklerini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından, masalara bırakılan hibe zarflarından 55 bin TL toplanırken, bu paranın transfere yetmeceği ifadesinden sonra, Taş Yapı Direktörü Emrullah Turanlı, 50 bin TL daha bağışladığını alkışlar arasında açıkladı.
Böylece, gece’de 105 bin TL toplanmış oldu. Gece, fasıl grubunun şarkıları ile sona erdi.

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur