Çetinkaya Metehan’a odaklandı

Çetinkaya Metehan’a odaklandı

GAÜ Çetinkaya’nın 86. Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz akşam kulüp binasında yapıldı.

A+A-

GAÜ Çetinkaya’nın 86. Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz akşam kulüp binasında yapıldı. Genel Kurulun oybirliği ile verdiği onay ile yeni yönetim Asım Vehbi Başkanlığında görevine başladı.

 

Vehbi: “Metehan tesisleri Çetinkaya’nın yeni yuvası olacak”

GAÜ Çetinkaya Başkanı Asım Vehbi; “Yeni dönemde, geçtiğimiz günlerde 49 yıllığına Çetinkaya’ya verilen Metehan Tesislerini ve çevresindeki arazilerin, GAÜ Çetinkaya’nın yeni yuvası haline getirecek projeleri hayata geçireceğiz. Bu proje Efsane Çetinkaya’nın sürdürülebilir bir mali yapıya kavuşması için büyük önem teşkil etmektedir. GAÜ Çetinkaya ailesi olarak el birliği ile özelde GAÜ Çetinkaya gençlerine genelde ise ülke sporuna hizmet verecek şekilde şekillendirilecektir” dedi.

Başkan Asım Vehbi bu dönemde beraber çalışacakları yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi.

 

Yeni yönetim

Oluşan yeni yönetim kurulu şu şekilde; Ahmet Esenyel, Aral Doğu, Barış Tosunoğlu, Behzat Özçete, Berkan Tokar, Can Çomunoğlu, Cenk Paşa, Cihan Vardar, Çağrı Kalfalıoğlu, Doğukan Şemiler, Erhan Başay, Emre Çerkez, Eralp Ulunay, Erhan Soykut, Ferdinç Kılıç, Göksel Macila, Hasan Hıdıroğlu, Hasan Macila, Hüseyin Örs, Kemal Omağ, Macit Yüksel, Mehmet Aközer, Mehmet Ş. Veysi, Mehmet Tatar, Mustafa Betmezoğlu, Mustafa Bulutoğlu, Nazım Nuri, Osman Anday, Özgür Erker, Özkan Kösezade, Sualp Davut, Suat Anıl, Süleyman Yemen, Tarık Müftüzade, Tuncer Karakurt, Ümit Avcı, Ziya Emir Haysiyet Divanı: Ali Kösezade, Erdener Uysal, Ömer Arhun, Öner Canbaz, Öner Özerdem

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.