1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya kalecisini arıyor
Çetinkaya kalecisini arıyor

Çetinkaya kalecisini arıyor

Yeni sezonda kalesini koruyacak file bekçisi arayışlarını sürdüren GAÜ Çetinkaya, bonservisi kendisinde bulunan Cenk Yılmaz'ı gündemine aldı. Dün oyuncu ile bir araya gelen sarı kırmızılılar, Yılmaz’ı antrenmanlarına dahil etti

A+A-

GAÜ Çetinkaya’da bir yandan yeni sezon hazırlıkları devam ederken, diğer yandan da yaşanan kaleci sorununun çözülmesi için çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılılar bonservisi kendisinde bulunan Cenk Yılmaz’ı antrenmanlarına dahil etti.

Bir süre antrenmanlara çıkacak

Birkaç sezondur Türk Ocağı forması giyen Cenk Yılmaz ile GAÜ Çetinkaya dün Metehan Tesisleri’nde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeden sonra Cenk Çetinkaya’nın gerçekleştirdiği antrenmana dahil oldu. Cenk’in bir süre Çetinkaya ile antrenmanlara çıkacağı, tarafların memnun olması halinde transferin gerçekleşeceği bilgisi edinildi.

Emre Özsin geri döndü

GAÜ Çetinkaya’da ayrıca Emre Özsin sevinci yaşandı. Sezon hazırlıkları başlamadan önce Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dersimspor’a giderek yeni takımının formasını giyen Emre Özsin, Çetinkaya’nın kendisini ikna etmesi ile geri dönme kararı almıştı. Genç futbolcu Çetinkaya’nın dün gerçekleştirdiği çalışmaya katıldı.

 

 

Bu haber toplam 1521 defa okunmuştur
Etiketler :