1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır”
“Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır”

“Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır”

Serdarlı maçını kazanarak kayıpsız yoluna devam eden Yenicami Çetinkaya ile oynayacağı derbi maçına hazırlanıyor.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’in ilk iki haftasında rakipleri Lapta ile Serdarlı’yı mağlup ederek topladığı altı puanla gol farkı ile ikinci sıraya yükselen geçtiğimiz sezonun şampiyonu Yenicami, bu hafta karşılaşacağı ezeli rakibi Çetinkaya maçına odaklandı.
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay, takımının iki haftalık perfomansından memnun olduğunu ve iki haftada altı puan hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta oynadıkları Serdarlı maçında takımının perfomansını beğendiğini dile getiren Altay, sekiz-dokuz kişilik katı defans yapan bir takıma karşı tek pozisyon vermeden iki gol atıp, net altı yedi pozisyona girdiklerini anımsattı.

Altay “Çetinkaya maçı zor geçecek”
Serdarlı maçının geride kaldığını belirten Altay, bu hafta oynayacakları Çetinkaya derbisi ile ilgili olarak “Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır” ifadesini kullandı.
Çetinkaya’nın her ne kadar da sıkıntılı bir süreçten geçmesine rağmen, Çetinkaya-Yenicami maçlarının her zaman önemli bir derbi maçı olduğunu ve zor geçtiğini söyleyen Altay, bu karşılaşmaların sonucunun önceden kestirilemeyeceğini iddia etti.

“Bize karşı iyi motive olacaklar”
Çetinkaya’nın, iyi bir kadroya sahip olduğunu, kendilerine karşı iyi motive olacaklarını düşündüklerini belirten Altay, buna karşılık kendilerinin de gerekli hazırlığı yapıp, maçı kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapmak zorunda olduklarını söyledi.
Bazı futbolcularının hafif sakatlıkları olduğunu belirten Altay, bu oyuncuların maç gününe kadar hazır olacaklarını düşündüğünü söyledi.
Altay, Yenicami olarak hedeflerinin belli olduğunu, bunun da ikinci kez üst üste şampiyonluk olduğunu dile getirdi. Çetinkaya maçının kazanmaları gereken bir maç olduğunu, bu maçı kazanıp, üçte üç yapmak gibi bir hedefleri olduğunu vurgulayan Altay, centilmence ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur