1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Çetinkaya hafife alınmamalı”
“Çetinkaya hafife alınmamalı”

“Çetinkaya hafife alınmamalı”

Geçtiğimiz hafta Serdarlı deplasmanında berabere kalarak bir puan alan ve maçın ikinci yarısını on kişi oynamak zorunda kalan Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Geçtiğimiz hafta Serdarlı deplasmanında 1-1 berabere kalarak bir puan alan ve maçın ikinci yarısını on kişi oynamak zorunda kalan Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son antrenmanını bugün yapacak olan sarı yeşilliler, kazanarak yola devam etmek istiyorlar. Takımda sakatlığı devam eden Edwin ve cezalı Sami Ergazi kadroda yer alamayacak.

Oraloğlu “Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır”
Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Çetinkaya’nın her zaman için küçümsenemeyecek bir takım olduğuna işaret ederek “Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır. Hafife alınmaması gerekir. Biz de bu bilinçle hazırlanıyoruz.” şeklinde konuştu. Oraloğlu maçla ilgili şunları söyledi:
“Her ne kadar ligin dibinde olsa da Çetinkaya her zaman Çetinkaya’dır. İyi elemanlara sahip bir takım. Sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. Ancak bundan sonraki her maçı çıkış maçı yapmak isteyeceklerdir. Deplasmandan  puan veya puanlar alarak moral bulmak isteyeceklerdir. Maça bu bilinçle hazırlanıyoruz. Futbolcularımıza bunu anlatıyoruz. Zor maç olacak.”

“Konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz”
Maçlara şu an iyi konsantre olduklarını ve bu konsantrasyonlarını kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayan Ali Oraloğlu, kendi sahalarındaki bu maça taraftarlarını beklediklerini ifade etti. “Onların da desteğiyle kazanmak istiyoruz.” diyen Oraloğlu, kazanarak üç puan alıp yollarına devam etmek hedefinde olduklarının altını çizdi. 

“Futbolun güzellikleri konuşulsun”
Geçen haftaki penaltı pozisyonu ve Sami Ergazi’nin gördüğü kırmızı karta da değinen Oraloğlu, “Geçen hafta talihsiz bir hakem hatası yaşadık. Dileğimiz bundan sonraki haftalarda talihsiz hatalara uğramamamız.” dedi. Hakem hatalarını hiç olmamasını da dileyen Oraloğlu, ülkede futbolun güzelliklerinin konuşulmasını istediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur