1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya çıkmazda
Çetinkaya çıkmazda

Çetinkaya çıkmazda

Çetinkaya’da dün akşama ertelenen Olağan Üstü Genel Kurul, başkan adayı olmadığı için 4 Kasım’a ertelendi

A+A-

Necmi Belge

Çetinkaya’da geçtiğimiz hafta başkan adayı çıkmadığı için ertelenen Olağan Üstü Genel Kurul dün akşam yine toplandı. Ancak başkan adayı olmadığı için Genel Kurul yine bir hafta sonraya ertelendi.
Dün akşam kulüp lokalinde 16 kişi ile toplanan Olağan Üstü Genel Kurul’da başkan adayının çıkmaması üzerine söz alan bazı üyeler bu işin böyle gidemeyeceğini ve kulübün anahtarının Kaymakamlık’a teslim edilmesini istediler. Bazı üyeler ,se yeni bir başkan adayı için çalışmaların hızlandırılmasını isterken böyle bir adayın önümüzdeki günlerde çıkabileceğini belirttiler. “Düşeceksek onurumuzla düşelim” diyen bazı üyeler ise süratle yeni bir başkan ve yönetimin seçilmesini istediler.

Divan son bir hafta daha görevde
Divan Başkanı Veli Taşkıran, kendilerinin başkan bulunacak diye bir haftalık olarak bu görevi kabul ettiklerini ancak aday çıkmadığını, bu durumda bir hafta daha Divan’da olacaklarını dile getirirken, önümüzdeki hafta 4 Kasım Salı gününe ertelenen Olağan Üstü Genel Kurul’da aday çıkmaması halinde Divan Kurulu’ndan ayrılacaklarını söyledi. Divan olarak, kendilerinin harcama yetkisi olmadığını ifade eden Taşkıran, Genel Kurul’dan acil harcama yetkisi istediğini dile getirirken, genel kurul bu yetkiyi Divan Kurulu’na oybirliği ile verdi.

Erdinç alacakları, Akın sakatlığı nedeni ile antrenmana katılmadı
Genel Kurul devam ederken, gelen bir mesajda Erdinç Börekçi’nin 10 bin TL’lik alacağını almadığı ve Akın’ın da sakat olduğu için antrenmanlara katılmayacaklarını belirtmeleri, genel kurulda öfkeye neden oldu. Bu arada, adı başkan adaylığında geçen Mehmet Tatar’ın kulübe geldiği ve bir süre Bülent Dizdarlı ile konuştuğu, daha sonra Genel Kurul’u izlediği gözlemlenirken, başkan adayı olacakmısınız şeklindeki sorumuza “kısmet” diye yanıt verdi. Konuşmaların ardından, Olağan Üstü Genel Kurul’un 4 Kasım Salı gecesi yapılamasına oybirliği ile karar verildi.

16 kişi ile antrenman
Bu arada, bu hafta Mağusa Türk Gücü ile deplasmanda oynanacak zorlu maçın ilk antrenmanı Attila Topaloğlu Stadı’nda yapıldı. Divan Kurulu’nun kararı ile 6’ncı haftada oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçına takımı Teknik Direktör Hüseyin Veli Taşkıran hazırlayacak ve takımın başında maça çıkacak. Taşkıran’ın yönettiği antrenmana genel kurulda olduğu gibi 16 futbolcunun katıldığı gözlemlendi. Hüseyin Taşkıran, Mağusa Türk Gücü maçı ile ilgili soruya verdiği yanıtta zor koşullara rağmen kazanmak için Mağusa’ya gideceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1260 defa okunmuştur