Çetinkaya beklemede

Çetinkaya beklemede

K-Pet Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya’da transfer çalışmalarının ilerleyen günlerde hız kazanması bekleniyor.

A+A-

Şu an için beklemede olan sarı kırmızılı ekipte yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için yapılacak girişimlerin hız kazanması beklenirken, mevcut kadronun da korunması amaçlanıyor.

 

Kale için ilk sırada Ufuk var

İlk olarak kaleyi sağlama almak isteyen GAÜ Çetinkaya, geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’dan kiraladığı Ufuk Şimşek’i kale için ilk sırada tutuyor. Ufuk için girişimde bulunacak olan sarı kırmızılılar genç file bekçisini yeni sezonda da kalesinde istiyor. Ufuk transferinde sıkıntı yaşanması halinde alternatif isimleri listesinde tutan Çetinkaya’nın Kıbrıslı Rum kaleci ile ilgilendiği edinilen bilgiler arasında.

 

Önet kadroda tutulmak isteniyor

GAÜ Çetinkaya bonservisi kendisinde bulunan ve Küçük Kaymaklı’nın yeniden kadrosuna katmak istediği Serhan Önet’i kadroda tutmayı amaçlıyor. Oyuncuyu satmayı veya kiralamayı düşünmeyen Çetinkaya, futbolcu ile ilerleyen günlerde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirecek.

 

Çıdamlı ve Turgut Kaan

GAÜ Çetinkaya’nın transferde düşündüğü isimler ise İbrahim Çıdamlı ve Turgut Kaan Çoban. Yenicami ile henüz görüşmeyen Çetinkaya, Çıdamlı ile ilgili olarak ilerleyen günlerde harekete geçecek. Son bir yıldır futbol oynamayan ve bonservisi Cihangir’de bulunan Turgut Kaan Çoban’ı da renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılılar, Cihangir’in makul bir ücret istemesi halinde bu transfer için de girişim başlatma amacında.

Bu haber toplam 2387 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.