1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya başkan bulamıyor
Çetinkaya başkan bulamıyor

Çetinkaya başkan bulamıyor

Bugün gerçekleşecek Olağan Üstü Genel Kurul öncesi daha önce yönetim kurulu üyeliği yapmış ve son olarak Divan Kurulu üyeliğine getirilen Sonat Altuğ başkan adaylığı için başvuru yaptı.

A+A-

Necmi Belge

Çetinkaya’nın yılan hikayesine dönen başkanlık seçiminde bir türlü sonuç alınamıyor. Bugün gerçekleşecek Olağan Üstü Genel Kurul öncesi daha önce yönetim kurulu üyeliği yapmış ve son olarak Divan Kurulu üyeliğine getirilen Sonat Altuğ başkan adaylığı için başvuru yaptı. Kulüp panosuna adaylığı ile ilglili başvurusunu yapan Altuğ, yaptığı temasların ardından adaylıktan vazgeçti.

Altuğ önce aday oldu, sonra vazgeçti
Radikal kararlar alma adına başkan adayı olan Altuğ, bu kararlarını akşam gerçekleşecek olan Genel Kurul’da üyelerle paylaşıp fikir alış verişinde bulunacaktı. Üyelerin onay vermesi halinde görevi üstlenmesi beklenen Altuğ, gün boyunca yaptığı temasların ardından adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı. Bilindiği gibi daha önce Mehmet Tatar başkanlık için aday olacağını açıklamış, futbolcularla yaptığı görüşmelerin ardından adaylıktan vazgeçme kararı almıştı.

Gönyeli hazırlıkları sürüyor
Öte yandan Çetinkaya, haftasonu oynayacağı Gönyeli karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Attila Topaloğlu Sahası’nda gerçekleşen antrenman öncesi kulübün eski yöneticilerinden Meriç Erülkü ve Remzi Cengiz çalışma başında futbolculara hitaben bir konuşma yaptı. Antrenmana Erdinç Börekci dışında tüm kadro katıldı. Çetinkaya aynı sahada antrenman yapan Gençlik Gücü ile bir dostluk karşılaşması oynadı. Sarı kırmızılılar bugün saat 14.00’te yapacağı çalışma ile Gönyeli maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur