1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CentilmenLig’de heyecanlı yarış
CentilmenLig’de heyecanlı yarış

CentilmenLig’de heyecanlı yarış

Liglerde puan yarışının yanı sıra, Centilmenlig yarışında da heyecan devam ediyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI
K-Pet Liglerinde geçtiğimiz hafta sonunda oynanan müsabakalarla birlikte 12’nci hafta geride kaldı. Liglerde puan yarışının yanı sıra, Centilmenlig yarışında da heyecan devam ediyor. Takımların sarı kart, kırmızı kart ve benzeri cezalar üzerinden verilen puanlarla oluşan tabloda, Süper Lig’de Gençler Birliği, Birinci Lig’de Binatlı ve İkinci Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun üstünlükleri bulunuyor.

DTB gençleri liderlik kotuğunda
K-Pet Liglerinde geride kalan 12’nci hafta karşılaşmaları sonrasında Centilmenlig köşesinde lider Doğan Türk Birliği gençleri olarak göze çarpıyor. Doğan Türk Birliği gençleri, centilmenlig köşesinde -10 puanı bulunuyor. A2 Liglerinde Doğan Türk Birliği gençleri dışında, Birinci Lig’de 17 puanla Gençlik Gücü gençleri, İkinci Lig’de ise -5 puanla Türkmenköy gençleri bulunuyor.

Dipkarpaz arayı açtı
Centilmenlig köşesinde zirve yarışının yanı sıra son sırada bulunan ve sıkıntı yaşayan takımlarda var. K-Pet Ligleri’nin son sırasında bulunan İkinci Lig ekibi Dipkarpaz, geçtiğimiz haftadan sonra puan farkını iyice açtı. Centilmenlig’de geçtiğimiz hafta 378 puanı bulunan Doğu temsilcisi, bu hafta 387 puana yükseldi. Süper Lig’de 137 puanla Kaymaklı, Birinci Lig’de ise 151 puanla Dumlupınar son sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur