1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CentilmenLig yarışı sürüyor
CentilmenLig yarışı sürüyor

CentilmenLig yarışı sürüyor

Liglerde puan yarışının yanı sıra, Centilmenlig yarışı da tüm hızıyla sürüyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Ligleri’nde geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla birlikte 11’inci hafta geride kalmış oldu. Liglerde puan yarışının yanı sıra, Centilmenlig yarışı da tüm hızıyla sürüyor. Takımların sarı kart, kırmızı kart ve benzeri cezaları üzerinden verilen puanlarla oluşan tabloda K-Pet Süper Lig’de Gençler Birliği, K-Pet Birinci Lig’de Binatlı ve K-Pet İkinci Lig’de de Girne Halk Evi’nin üstünlüğü bulunuyor.

DTB gençleri beğeni topluyor
K-Pet Ligleri’nde geride kalan 11’inci haftada tüm liglerdeki en centilmen takım unvanını Doğan Türk Birliği gençleri aldı. A2 Liglerinin yanı sıra ağabeylerinin oynadığı K-Pet Ligleri’nin de lideri olan Doğan gençleri, dikkatleri üzerlerine çekiyor. Bunun yanı sıra A2 Ligleri’nde, Birinci Ligde Türk Ocağı gençleri, İkinci Ligde ise Doğancı gençleri Centilmenlig yarışında liderlik konumunda bulunuyor.

En sabıkalı Dipkarpaz
Centilmenlig’de zirvedeki takımların yanı sıra son sırada bulunan ve sıkıntı yaşayan takımlarda var. K-Pet Ligleri’nde en çok sabıkası bulunan İkinci lig ekibi Dipkarpaz’ın 322 puanı var. K-Pet Süper Lig’in son sırasında 124 puanla Serdarlı, Birinci Lig’in son sırasında ise 145 puanla Dumlupınar yer alıyor.
Öte yandan, A2 Süper Lig’in son sırasında 135 puanla Mormenekşe gençleri, Birinci Lig’de 149 puanla Esentepe gençleri ve İkinci Lig’de 130 puanla Karşıyaka gençleri bulunuyor.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur