1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Cengizköy’de olaylı gece…
Cengizköy’de olaylı gece…

Cengizköy’de olaylı gece…

Cengizköy'de, Yeşilyurt - Gemikonağı anayolu üzerinde dün gece yaşanan trafik kazası sonrasında akıllara durgunluk veren olaylar yaşandı.

A+A-

 

Cengizköy'de, Yeşilyurt - Gemikonağı anayolu üzerinde dün gece yaşanan trafik kazası sonrasında akıllara durgunluk veren olaylar yaşandı. Trafik kazası sonrası olay yerine gelen 24 yaşındaki N.B. ve 22 yaşındaki C.T., önce kazada yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan T. T. ile E.Y.’ı, sonrasında da ambulansa girmemeleri hususunda kendilerini uyaran görevli hemşireler Handan Yamak ve U.S.ı darp etti.

Cengizköy'de, Yeşilyurt - Gemikonağı anayolu üzerinde dün gece yaşananlar akıllara durgunluk verdi.

Söz konusu yol üzerinde dün saat 23.30’da meydana gelen trafik kazası sonrası olay yerine gelen 24 yaşındaki N.B. ve 22 yaşındaki C.T., önce kazada yaralanan ve ambulans içerisinde yer alan T.T. ile E. Y.’ı, sonrasında da ambulansa girmemeleri hususunda kendilerini uyaran görevli hemşireler H. Y. ve U.S.’ı darp etti.

Olay sonrasında N.B ile C.T kayıplara karışırken, polis soruşturmasının sürdüğü açıklandı.

‘Kasti hasar’, ‘darp’ ve ‘itale-i lisan’…

Polis Basın Subaylığı, kasti hasar’, ‘darp’ ve ‘itale-i lisan’ olarak kayıtlara geçen olayla ilgili açıklama yaptı.    

 Yapılan açıklama şöyle: 16.11.2017 tarihinde saat 23:30 sıralarında, Cengizköy'de, Yeşilyurt - Gemikonağı anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası olay yerine gelen N.B.(E-24) ve C.T.(E-22), kazada yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan T.T. ile E. Y.’ı, tehlikeli mahalde araç geçerek arkadaşlarının kaza yapmasına sebebiyet verdikleri gerekçesiyle, adı edilenleri elleri ve ayakları ile gelişigüzel vurup darp edip kıyafetlerini de yırtmak suretiyle kasti hasara uğratmışlar  ayrıca ambulansa girmemeleri hususunda kendilerini uyaran görevli hemşire H.Y. ve U.S.’ı da darp edip adı edilenlere küfür etmişlerdir. Bahse konu şahıslar aranmakta olup, soruşturma devam etmektedir.

 

 

 

Bu haber toplam 4404 defa okunmuştur
Etiketler : , ,