1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çelikkaya kardeşler birinci
Çelikkaya kardeşler birinci

Çelikkaya kardeşler birinci

2.Oğuz Özyalçın Tırmanma Yarışı’nı Çelikkaya kardeşler Kazandı

A+A-


KKTC 2015 Yıldıray Debreli Tırmanma Şampiyonası’nın Boğaz - St.Hilarion yolunda yapılan ikinci yarışı “2.Oğuz Özyalçın yarışı”nı,  1:26.748 dereceleri ile Salih Çelikkaya – İbrahim Çelikkaya ikilisi kazandı.

 

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumuna bağlı Tırmanma komitesi tarafından organize edilen sezonun ikinci yarışında, Mitsubishi Lancer Evo VII araçları ile yarışan Salih Çelikkaya – İbrahim Çelikkaya ikilisi en yakın rakiplerinden yaklaşık 0.4 saniye daha iyi bir derece elde ederek kariyerlerindeki ilk birinciliklerini almayı başardılar.

İlk yarışın birincisi, Mazda RX-7 aracıyla yarışan Doğa Koyuncu genel klasmanda ikinci olurken E4 kategorisinin de zirvesinde yer aldı. Genel Klasmanda Koyuncu’yu şampiyona ikincisi Mehmet Çocuk – Melih Pastırmacı ikilisi takip etti.

Ön Çeker limitsiz araçların mücadele ettiği E3 kategorisinde ise zirve Kemal Topcuoğlu - Güzide Şonya ikilisinin oldu. Limitli Ön çeker araçların mücadele ettiği S1 kategorisinin birincisi Aktan Palabıyık – Kadriye Palabıyık ikilisi olurken Limitli dört çeker araçların mücadele ettiği S2 kategorisinin birincisi Derviş Sütcüoğlu – Tuğçe Öztürk ikilisi oldu.

Bu haber toplam 1991 defa okunmuştur