1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Çelik, Türkiye’ye sevk edildi
Çelik, Türkiye’ye sevk edildi

Çelik, Türkiye’ye sevk edildi

Girne’de Retro Lounge Bar’ın kurşunlanmasıyla ilgili aranan M.C.Ç isimli saldırgan sırra kadem bastı,  olayda ağır yaralanan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan 32 yaşındaki Mehmet Ali Çelik, Türkiye’ye sevk edildi.

A+A-

Girne’de Retro Lounge Bar’ın kurşunlanmasıyla ilgili aranan M.C.Ç halen bulunamazken, olay sonrası ağır yaralanan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan 32 yaşındaki Mehmet Ali Çelik, Türkiye’ye sevk edildi.

Kurşunlama sonrası hafif yaralanan 24 yaşındaki Mesut Çelik ile 33 yaşındaki Muhammed Savgar ise normal odaya alındı.

YENİDÜZEN’e bilgi veren Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Bülent Dizdarlı, Mehmet Ali Çelik’in olay sonrasında ameliyat edildiğini, ardından da Türkiye’ye sevk edildiğini belirtti.

Mesut Çelik ve Muhammed Savgar’ın ise normal odaya alındığını kaydetti.

2 YARALI NORMAL ODAYA ALINDI… Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr Bülent Dizdarlı, kurşunlama olayı sonrasında ağır yaralanan Mehmet Ali Çelik’in Türkiye’ye gönderildiğini, hafif yaralanan 24 yaşındaki Mesut Çelik ile 33 yaşındaki Muhammed Savgar’ın ise normal odaya alındığını açıkladı

Bar sahibi YENİDÜZEN’e konuşmuştu: Olayın mekanla alakası yok

Hatırlanacağı üzere kurşunlama olayının ardından YENİDÜZEN’e konuşan Retro Lounge Bar ortaklarından Gamze Yücel, olayla kendilerinin ve mekanla ilgili olmadığını vurgulayarak, daha önce güvenlik görevlileri arasında yaşanan bir sorun nedeniyle olduğunu açıklamıştı.

 Yücel, “olayın mekanla bir alakası yok. Güvenlik görevlilerinin kendi aralarında olan hesaplaşmadan dolayıdır. Konuya tam hakim değiliz, kendi aralarında olan bir hesaplaşmadır. Bir güvenlik şirketiyle çalışıyorduk. Bu olaylar başlayınca hesaplaşmalara müsaadede etmemek için biz de Y.T. ile yollarımızı ayırdık. Ama adam güvenliğin Y.T.’de olduğunu düşünerek mekana geldi” diye konuşmuştu.

 

Kişisel husumet!

Bu arada Ağustos ayında Retro Lounge Bar’a giden M.C.Ç, M.G. ve M.N.W isimli şahsılar, o dönem barın güvenlik işlerini yürüten Y.T ve diğer güvenlik görevlileri arasında sıkıntı yaşanmış, söz konusu şahsılar içeri alınmamıştı. Bunun üzerine söz konusu 3 şahıs, içeri alınmadıkları gerekçesiyle Retro Bar’a satırla saldırarak mekana ciddi boyutta hasar vermişti. Polis olayla ilgili olarak M.C.Ç, M.G. ve M.N.W’yi tutuklayarak, mahkemeye çıkarmış, aleyhlerindeki soruşturmanın tamamlanması ardından teminat şartlarıyla serbest kalmışlardı.

 

‘Hastaneden çıkıp, saldırdığı’ iddia edilmişti…

Ardından 22 Eylül’de M.C.Ç isimli şahıs Girne Piknik alanında feci şekilde dövülmüştü. Polis olayla ilgili N.V. isimli şahıs tutuklayarak mahkemeye çıkarmış, Y.T. isimli şahısta aranmaktaydı. Piknik alanında üç kişi tarafından feci şekilde dövülen M.C.Ç’nin ise sol yüzük parmağını, çenesi ve burnu kırılmış, YDÜ’de tedavi altına alınmıştı. 27 Eylül’de hastaneden taburcu olduğu öğrenilen M.C.Ç.’nin 29 Eylül’ü 30 Eylül’e bağlayan Cuma gecesi kurşunlama olayını gerçekleştirdiği iddia edildi.

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler