1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çekişmeli maçlar
Çekişmeli maçlar

Çekişmeli maçlar

K-Pet Süper Lig’de 15.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 15. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligin zor deplasmanları arasında yer alan Serdarlı deplasmanına konuk oluyor. Zirvenin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise deplasmanda Cihangir’in konuğu olacak.

Ligde bugün; Mormenekşe – Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya – Doğan Türk Birliği ve Cihangir – Küçük Kaymaklı karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Serdarlı – Yenicami, Gönyeli – Yeniboğaziçi, Lapta – Gençler Birliği ve Bostancı Bağcıl – Lefke takımları karşı karşıya gelecek.

Doğu’da dev maç: Mormenekşe – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Mormenekşe ile Mağusa Türk Gücü karşılaşacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi karşısından beraberlikle ayrılan Mormenekşe, zorlu maçta Mağusa TG’yi mağlup etmek istiyor. Geçen hafta Küçük Kaymaklı karşısından beraberlikle ayrılan Mağusa TG de karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ligin ilk devresindeki maç 2-1 Mormenekşe üstünlüğünde tamamlanmıştı. Cemal Balses Stadı’ndaki maçı Kerem Eran yönetecek.

Zorlu maç: Çetinkaya – Doğan TB
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Çetinkaya ile Doğan Türk Birliği karşılaşacak. Geçen hafta Lefke deplasmanından beraberlikle dönen Çetinkaya, güçlü rakibini mağlup etme niyetinde. Geçen hafta Serdarlı ile berabere kalarak puan kaybeden Doğan TB ise maçtan mutlak galibiyet çıkarma peşinde olacak. Ligin ilk devresindeki maçı Doğan Türk Birliği 2-1 kazanmıştı. Atatürk Stadı’nda oynanacak maçın hakemi Mehmet Sezener.

Kritik karşılaşma: Cihangir – K.Kaymaklı
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Cihangir ile Küçük Kaymaklı karşılaşacak. Geçen hafta Bağcıl karşısından galibiyetle dönen Cihangir’de hedef zorlu rakibini yenip üst sıralara tırmanmak. Geçen hafta Mağusa deplasmanından beraberlikle dönen Kaymaklı da maçı kazanma niyetinde olacak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Kaymaklı 2-1 kazanmıştı. Zorlu maçta Savaş Tilki düdük çalacak.

Lider Çatoz’da: Serdarlı - Yenicami
Ligde yarın oynanacak maçta Serdarlı ile Yenicami karşılaşacak. Geçen hafta Doğan deplasmanından beraberlik koparan Serdarlı takımı bu maçtan puan çıkarmak ve lidere dur demek istiyor. Geçen hafta alt sıralardaki Lapta karşısında tarihi bir zafer elde eden Yenicami de bu maçı da kazanmak istiyor. Ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmada Yenicami takımı maçı 2-0 kazanmıştı. 14 Ağustos Stadı’ndaki maçı Mehmet Malek yönetecek.

 

Amaç 3 puan: Gönyeli-Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Gönyeli ile Yeniboğaziçi karşılaşacak. Geçen hafta Gençler Birliği’ne mağlup olan Gönyeli, bu maçtan puan çıkarmak istiyor. Geçen hafta Mormenekşe ile berabere kalarak sahasında gol yememeyi sürdüren Yeniboğaziçi takımı da zayıf rakibini mağlup etmek istiyor. Ligin ilk devresindeki maç 0-0 sona ermişti. Gönyeli Stadı’ndaki karşılaşmayı Irmak Emin yönetecek.

Hedefler farklı: Lapta – G.Birliği
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Lapta ile Gençler Birliği karşılaşacak. Geçen hafta Yenicami karşısında tarihi bir hezimet yaşayan Lapta gençleriyle puan arayacak. Geçen hafta Gönyeli’yi ikinci yarıda geçen Gençler Birliği takımı ise genç rakibi karşısında kaza yaşamak istemiyor. Ligin ilk devresindeki maç 0-0 eşitlikle sona ermişti. Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak maçta Ali Özer düdük çalacak.

Kıran kırana maç: B.Bağcıl - Lefke
Ligde yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Bostancı Bağcıl ile Lefke takımları karşılaşacak. Geçen hafta Cihangir karşısında mağlup olarak yara alan Bostancı Bağcıl takımı eksik kadrosuyla Lefke karşısında puan arayacak. Geçen hafta Çetinkaya karşısında beraberlikle ayrılan Lefke ise zorlu maçı kazanıp üst sıralarda kalma niyetinde. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Lefke 3-2 kazanmıştı. Yakup Özorun Stadı’ndaki maçın hakemi Fehim Dayı.

Bu haber toplam 1388 defa okunmuştur