1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çekişmeli maçlar
Çekişmeli maçlar

Çekişmeli maçlar

K-Pet Süper Lig’de 12.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 12. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligin güçlü ekiplerinden Mormenekşe’nin konuğu olacak. Zirvenin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise kendi evinde ligin flaş ekibi Gençler Birliği’ni konuk edecek.

Ligde bugün; Küçük Kaymaklı – Gençler Birliği, Lapta – Lefke, Serdarlı – Bostancı Bağcıl ve Mormenekşe - Yenicami karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Mağusa Türk Gücü – Yeniboğaziçi, Gönyeli – Doğan Türk Birliği ve Çetinkaya – Cihangir takımları karşı karşıya gelecek.

Zor maç: K.Kaymaklı – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak haftanın önemli maçında Küçük Kaymaklı ile Gençler Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Yenicami karşılaşmasında 1-0 yenilerek zirvenin 6 puan gerisine düşen Kaymaklı’da hedef maçı kazanıp farkın daha fazla açılmasını önlemek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü’nü son saniyede attığı golle 3-2 mağlup eden Gençler Birliği de zorlu deplasmandan puan çıkarma peşinde. Ruso Stadı’ndaki maçın hakemi Mehmet Sezener.

İstikrar arıyorlar: Lapta - Lefke
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Lapta ile Lefke karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Bağcıl karşısında farklı mağlup olarak alt sıralarda dolanmaya devam eden Lapta bu maçtan puan çıkarma peşinde. Geçen hafta karşılaştığı Gönyeli karşısında farklı galip gelen Lefke de bu maçı kazanıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyor. Zorlu geçmesi beklenen ve Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak maçı Mehmet Malek yönetecek.

Kritik dönemeç: Serdarlı – B.Bağcıl
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Serdarlı ile Bostancı Bağcıl takımları karşı karşıya gelecek. Ligde takım savunmasını iyi uygulayan ekiplerden Serdarlı geçen hafta Çetinkaya ile berabere kalmıştı. Geçen hafta Lapta’yı farklı mağlup eden Bağcıl, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürme niyetinde. 14 Ağustos Hakkı Sarıgül Stadı’ndaki maçta Kerem Eran düdük çalacak.

Zorlu deplasman: Mormenekşe - Yenicami
Ligde bugün oynanacak maçta Mormenekşe ile Yenicami karşı karşıya gelecek. Geçen hafta karşılaştığı Doğan Türk Birliği karşısında mağlup olan Mormenekşe, geçen yıl mağlup ettiği rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Geçen hafta şampiyonluk yarışı içinde olduğu Kaymaklı’yı mağlup eden Yenicami ise zorlu maçtan galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etme niyetinde. Cemal Balses Stadı’ndaki maçın hakemi Savaş Tilki.

 

Doğu derbisi: Mağusa TG – Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli maçta Mağusa Türk Gücü ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta son saniyede yediği golle Gençler Birliği’ne mağlup olan Mağusa Türk Gücü zorlu maçtan galibiyetle dönmek istiyor. Geçen hafta Cihangir’e farklı mağlup olarak ilk yenilgisini alan Yeniboğaziçi ise bu maçı kazanma niyetinde. Canbulat Stadı’ndaki maçın hakemi Fehim Dayı.

Hedefler farklı: Gönyeli – Doğan TB
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Gönyeli ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Lefke karşısında farklı mağlup olarak ligin dibine yerleşen Gönyeli bu maçtan puan çıkarma niyetinde. Geçen hafta Mormenekşe’yi 10 kişiyle mağlup ederek önemli bir üç puan alan Doğan ise zayıf rakibini mağlup edip haftayı kayıpsız kapatmak istiyor. Gönyeli Stadı’ndaki karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Kazanan yaşadı: Çetinkaya - Cihangir
Ligde yarın oynanacak karşılaşmada Çetinkaya ile Cihangir karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Serdarlı karşısında 1-1’lik eşitlikle sahadan ayrılan Çetinkaya takımı bu karşılaşmayı kazanıp rakibine karşı avantaj yakalama niyetinde. Geçen hafta ligin namağlup ekibi Yeniboğaziçi’ni 4-0’la geçen ve ilk galibiyetini alan Cihangir de rakibini yenme düşüncesinde. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmada Serhan Şimşek görev yapacak.

Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur