1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ced: “Aday değilim”
Ced: “Aday değilim”

Ced: “Aday değilim”

Birinci Lig ekiplerinden Denizli’nin 2004 yılından beri başkanlığını yapan Nazım Ced aday olmadığını söyledi

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Birinci Lig’in batı bölgesi takımlarından Denizli’de 2004 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Nazım Ced, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada genel kurulda başkanlığa adaylığını koymayacağını söyledi.
Başkan Ced, 2004 yılında devraldığı ve 11 yıldır sürdürdüğü başkanlık döneminde Denizli’yi Yükselme liglerinden, K-Pet Birinci Lig’e taşıma başarısı gösterdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz sezon, K-Pet Birinci Lig’de ilk yılları olmasına ve tüm olumsuz koşullara rağmen, Play-out’ta da olsa ligde kaldıklarını dile getiren Başkan Ced, başkanlık görevini devretme zamanı geldiğini belirtti. 
Başkan Ced, 11 yılda maddi ve manevi olarak çok yorulduğunu, bu dönemde ailesini de çok ihmal ettiğini, artık Denizli camiasının kulübe sahip çıkmasını beklediğini ifade etti.

Özellikle, K-Pet Birinci Lig’e yükseldiklerinde daha önceki dönemlerde hiçbir hükmetten devlet desteği göremediklerini belirten Ced, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. 1985 yılında kurulan Denizli Spor Kulübü’nde kendisinin 11 yıl, babası Ahmet Ced’in de 13 yıl başkanlık yaptığını anımsatan başkan Nazım Ced, 30 yıllık mazisi olan kulüpte Ced ailesinin 24 yıl başkanlık yaptığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur