1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çavuş Fransa’ya gidecek
Çavuş Fransa’ya gidecek

Çavuş Fransa’ya gidecek

ONOK ekibinin daveti üzerine KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş da gidiyor.

A+A-

Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş Ankara ONOK Spor Kulbü’nün davetlisi olarak Fransa’da yapılacak olan "Nimes Archery Tournament 2015"e katılacak.

Fransa’nın Nimes kentinde her yıl yapılan ve dünyanın en iyi okçularının yarıştığı "Nimes Archery Tournament 2015" bu yıl 23-24-25 Ocak tarihlerinde yapılıyor.

Bu Yarışmaya Türkiye’den katılacak olan ONOK ekibinin daveti üzerine KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Mehmet Çavuş da gidiyor.

ONOK Direktörü Osman Yörük kısa bir süre önce Çavuş ile görüşmelerde bulunmak üzere Kıbrıs’a gelmiş ve Kıbrıs’taki okçuluğun kısa süre içerisinde gösterdiği gelişmelerden etkilenmişti.

KKTC' ye uygulanan ambargoları kırmanın yollarının da görüşüldüğü toplantı sonrası başlangıç olarak Fransa’daki bu yarışmaya birlikte gidilmesine karar verilmişti.

Çavuş yaptığı açıklamada “ONOK direktörü Osman bey gerçekten çok iyi niyetli ve Türk okçuların gelişimi için faydalı işler yapmaktadır. Ben bu yarışmaya yabancılarla ikili temaslar yapmaya ve organizasyonu düzenleynlerle görüşmeye gidiyorum. İleriki yıllarda da kısmetse sporcularımla bu yarışmaya yarışmak için gideriz” dedi.

Sponsorluğunu esirgemeyen ONOK ve Direktörü Osman Yörük beye teşekkür ederk sözlerini bitiren Mehmet Çavuş “Okçuluk kardeşlik sporudur” dedi.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur