1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çatalköy'de hırsızlık   
Çatalköy'de hırsızlık   

Çatalköy'de hırsızlık   

Önceki gün saat 16.30 sıralarında, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelde H.S. (E-27) Tolga POLAT’ın havuzdaki şezlong masası üzerinde bulunan para cüzdanı içerisinden 1 adet alyans, 1 adet tek taş yüzüğü ve 540 TL nakit parayı çaldı.

A+A-

Haspolat'ta darp

Dün akşam saat 22:30 sıralarında, Haspolat’ta bir işyerinin lojmanları önünde, A.K. (E-24) ve A.K. (E-27) aralarında çıkan tartışma sonucunda Ruslan ORONOW)’un vücudunun muhtelif yerlerine elleri ve ayaklarıyla vurmak suretiyle sağ elmacık kemiği ile burun kemiğinin kırarak vahim zarara uğrattı. Adı edilenler tutuklanmış olup, Ruslan ORONOW Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alınmıştır. Polisin olayla ilgili soruşturmuası devam ediyor.


Çatalköy'de hırsızlık                                                                                                        

Önceki gün saat 16.30 sıralarında, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelde H.S. (E-27) Tolga POLAT’ın havuzdaki şezlong masası üzerinde bulunan para cüzdanı içerisinden 1 adet alyans, 1 adet tek taş yüzüğü ve 540 TL nakit parayı çaldı. Adı edilen tutuklanırken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur