1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. ÇATALKÖY YEREL SEÇİME DOĞRU
ÇATALKÖY YEREL SEÇİME DOĞRU

ÇATALKÖY YEREL SEÇİME DOĞRU

“Seçime kısa bir süre kala vatandaşlardan yoğun destek alıyoruz. Seçimden galip çıkacağımıza inancım tam, kazanacağız”

A+A-

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok:

“Çatalköy, değişim istiyor”

 

Ayşe GÜLER

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok, seçime kısa bir süre kala vatandaşlardan yoğun destek aldığını söyledi.
Bölgede geçtiğimiz gün yapılan tanıtım kokteyline yoğun katılım olduğunu belirten Kırok, “Seçimden galip çıkacağımıza inancım tam, kazanacağız” dedi.
Kırok, bölgedeki sorunları çok iyi bildiğini, göreve gelmesi halinde sıkıntıların üzerine giderek çözüm yolları arayacaklarını dile getirdi.
Belediyenin son 4 yıldır bölgeye yeterli hizmeti veremediğini savunan Kırok, vatandaşların bu konudan şikayetçi olduklarını kaydetti.
Kırık, “Çatalköy değişim istiyor” şeklinde konuştu.

“Yollar çökmeye başladı”
Kırok, bölgedeki sorunlar hakkında bilgi verdi.
Bölgede ciddi alt yapı sıkıntısının yaşandığını belirten Kırok, yeterli çalışmalarının yapılmaması nedeniyle yolların çökmeye başladığını söyledi.
Kırok, birçok mahalledeki yolların kullanılamaz duruma geldiğini ifade etti.

“Boş arazi, çöplük olarak kullanılıyor”
Kırok, belediyenin denetimsizliği nedeniyle Çatalköy’deki boş bir arazinin vatandaşlar tarafından çöplük olarak kullanmaya başladığını söyledi.
Çöplük olarak kullanılan bölgenin hemen yanında bir otelin bulunduğundan da belirten Kırok,
çöp dökümünü engellemek için belediyenin bölgeye zincir çektiğini dile getirdi.
Kırok, dökülen çöpleri temizlemek yerine giriş ve çıkışların engellenmesi için belediyenin böyle bir adım atmasının anlamsız olduğunu ifade etti.
Belediye zabıtalarının çöp dökenlere ceza kesmesi gerektiğini de dile getiren Kırok, böylelikle çöp dökülmesinin önüne geçileceğini de ifade etti.
Kırok şöyle konuştu: “Turizm bölgesi olmamıza rağmen her yer çöp içerisinde. Belediye gerekli duyarlılığı göstermiyor”

“Çevre felaketi yaşanıyor”
Kırok, bölgede özel bir şahsa ait başka bir arazinin de uzun yıllardır çöplük olarak kullanıldığını söyledi.
Belediye başkanının bu konuya duyarsız kaldığını belirten Kırok, bölgede ciddi bir çevre felaketinin yaşandığını kaydetti.
Kırok, “böylesine güzel bir bölgede oluşturulan çöp alanı doğayı ve çevreyi yok ediyor. Uzun yıllardır çöp olarak kullanılan tepenin hemen altında nehir vardır. Hayvanlar, oradan besleniyor. Doğal yaşam yok olmakla karşı karşıyadır” dedi.

“Piknik alanı çöplere teslim”
Kırok, belediye sorumluluğundaki piknik alanının da çöplere teslim olduğunu söyledi.
Piknik alanında sadece tek bir masanın bulunduğunu belirten Kırok, vatandaşların çöplerini atması için bölgede hiçbir çöp bidonlarının dahi bulunmadığından dert yandı.
Kırok, göreve gelmesi halinde vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir ortamda piknik yapabilmesi için alanın temizlenerek, yeniden düzenleneceğini açıkladı.

Bu haber toplam 2531 defa okunmuştur
Etiketler : , ,