1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Capitalbank'dan tavla turnuvası
Capitalbank'dan tavla turnuvası

Capitalbank'dan tavla turnuvası

CapitalBank, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına, ödüllü tavla turnuvası düzenliyor.

A+A-

CapitalBank, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına, ödüllü tavla turnuvası düzenliyor.

Turnuvanın açılışı bölümüne 2014 Dünya Tavla Şampiyonu, kanser tedavisi almış Akiko Yazawa da katılacak.

Turnuva için Kanser Hastalarına Yardım Derneği merkezinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Derneğin belli bir noktaya gelebilmesini, kanserle ilgili bilgileri en iyi şekilde yayan medya kuruluşlarına borçlu olduğunu söyledi.

Capitalbank’a düzenlemekte olduğu turnuva için teşekkür eden Kocaismail, elde edilecek gelirle 20 kanser hastasının devlet hastanesi dışında  tedavisinin üstlenilebileceğini söyledi.

CapitalBank Genel Müdür  Yardımcısı Sevdinç Kâbus ise, kurum olarak toplumsal sorumluluklarının farkında olduklarını, kanserle mücadelede ciddi bir paydaş olmak istediklerini vurguladı.

Tavla Federasyonu Başkanı Cengiz Dindar ise, herkesi etkileyen kanser hastalığına karşı mücadele çerçevesinde yapılan organizasyonun tarihi bir organizasyon olduğunu kaydetti.

Akiko Yazawa ise, konuşmasında 2012’de kanser teşhisi konulduğunu, 2013’de de tedavinsin tamamlandığını, tedavi sürecinde öz güvenini kaybetmesinin aldığı tedavinin en kötü yan etkisi olduğunu ancak tavla oyununda dünya şampiyonluğunu kazanmasının özgüveninin yerine gelmesini sağladığını söyledi.

Turnuva 13 Ağustos Pazar günü düzenlenecek. Turnuva Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası binasında saat 09:00’da başlayacak. Başvurular Capitalbank şubelerinde kabul edilecek. Turnuvaya katılım başvuruları turnuva başlama saatinden önce KTAMS’ta da kabul edilecek. Turnuva birinciliği ödülü 5 bin TL; 2’nci, 3’üncü ve 4’üncüye de para ödülü bulunuyor.

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur