Canova: “Final oynamak istiyoruz”

Canova: “Final oynamak istiyoruz”

Milli takım teknik direktörü Fırat Canova, Londra’da milli takım hazırlıklarını değerlendirdi

A+A-

Atilla TOPALOĞLU (KTSYD-Londra)

KKTC Milli takımı CONIFA EURO 2017 öncesi önce Kıbrıs'ta daha sonrada Londra'da yaptığı antrenman ve çalışmalarla hazırlanıyor. Teknik Direktör Fırat Canova ve yardımcılar Bülent Aytaç ve Mahmut Yaman nezaretinde çalışan kafilede 21 futbolcu bulunuyor.

Kıbrıs'taki ve Londra'daki kamp süresince teknik patron Fırat Canova milli takımı ve milli takımın sürekliliğini değerlendirdi.

 

Canova:"Milli Takımın antrenörü uzun sureli olmalıdır"

Milli takım devamlı bir olgu olması gerektiğini belirten Fırat Canova  “Erken bir zamanda hazırlandık ancak milli takımı sürekli kurma yönünde KTFF'nin bu konuyla ilgili çalışmaları olduğunu ve sürekli bir antrenörü olma konusunda çalışmalar yaptığını söyleyebilirim.” dedi. Canova,  antrenörün sezon boyunca milli takıma seçebileceği oyuncuları daha iyi analiz etme adına çalışmaların sürdüğünü söyledi.    

 

“Kısa zamanda kadro kurmak zor”

Fırat Canova gelen teklifin ardından kısa bir süre içinde milli takımı oluşturarak çalışmalara başladıklarını belirterek “Gerçekleşecek turnuva öncesinde kısa bir hazırlık döneminin ardından en ciddi şekilde bu turnuvaya hazırlanacağız.” dedi.

 

“CONIFA'da final oynamak istiyoruz”

“Şu an kurulan kadrodaki hedefte minimum final oynamak istiyoruz.”diyen Canova, “Kenan Özer'in kadroya sakatlığından dolayı katılmaması fazla etki etmeyeceğine inanıyorum. O olmaz başkası olur. Tabi ki Kenan Özer gibi bir oyuncunun olması renk katacaktı. Olmaması bizi üzdü. Onun sağlığından daha önemli olmayan bir husustur bu.” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 2151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.