“Caner Hoca bizimle, onu hiçbir yere bırakmayız”

“Caner Hoca bizimle, onu hiçbir yere bırakmayız”

Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu, arazi tahsisi ve teknik direktör Caner Oshan’ın affını istemesi ile ilgili YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde Başkan Bayar Piskobulu YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Piskobulu, önceki gün Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün nezaretinde gerçekleşen ve MTG ile GAÜ Çetinkaya’ya arazi tahsisinde Özgürgün’ün söylediği, “Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı’na arazi tahsisi konusunda sona geldik” açıklamasına ve Teknik Direktör Caner Oshan’ın görevden affını istemesini değerlendirdi.

 

Piskobulu: “Bize gösterilen yerlerle ilgili çalışıyoruz”

DTB Başkanı, arazi tahsisi konusunda hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve kendilerine gösterilen yerlerle ilgili çalışma başlattıklarını söyledi. Kendilerine bazı yerler gösterildiğini ve kulüp olarak da gösterilen yerleri incelemeye başladıklarını kaydeden Bayar Piskobulu, “Bize önerilen yerleri değerlendiriyoruz, biz de yönetim kurulu olarak bu konuda sürekli görüşüyoruz. Zaten her zaman kulüp olarak en büyük hedeflerimizden biri tesis projesiydi. Bunu hayata geçirmek için de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

“Caner Hoca’nın gidişine onay vermeyeceğiz”

Doğan Türk Birliği Başkanı, teknik direktörlükten affını isteyen Caner Oshan ile ilgili de açıklama yaptı. Caner Oshan ile Başkan-Teknik Direktör ilişkisinin çok dışında bir ilişkileri olduğunu kaydeden Piskobulu, “Caner Hoca’yı bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Kendisi önümüzdeki yıllarda da bizimle olacak. Kesinlikle onun gidişine onay vermeyeceğiz” dedi.

 

“Hocayı bırakmayız, 2008 yılında bir söz verdik”

Bayar Piskobulu, Caner Oshan ile bu konuda görüştüklerini ve kendisine dinlenmesi için süre verdiklerini ifade ederek, “2008 yılında Ünal Aydoğan başkanlığında, benim, Caner Oshan’ın ve Ünal Aydoğan’ın bir sözü vardı. Biz bu kulübü ayağa kaldırmadan, bütün projelerimizi bitirmeden ve kendi ayakları üzerinde duracağı bir yapıya getirmeden bırakmayacağız dedik” diye konuştu. Kendisinin de çok yorulduğunu ancak bu zorlukları hep birlikte açacaklarını ifade eden Bayar Piskobulu, “Caner Hoca bizimle, onu hiçbir yere bırakmayız” diye konuştu.

Bu haber toplam 3250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.