1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Canbulat’ı sadece MTG kullanacak”
“Canbulat’ı sadece MTG kullanacak”

“Canbulat’ı sadece MTG kullanacak”

Mağusa Türk Gücü 70’inci yılını düzenlediği törenle kutladı. Kulüp başkanı Şükrü Şemmedi, Canbulat Stadı’nı sadece kendilerinin kullanacağını yineledi

A+A-

Süleyman Rebge

Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü dün tarihi Canbulat Stadı’nda gerçekleştirdiği tören ile 70. yılını kutladı. Törende saha içerisinde pasta kesilirken Mağusa’yı simgeleyen hisarlara çıkılarak hatıra fotoğrafı çekildi. Törene Mağusa Türk Gücü yönetimi, futbolcuları ve taraftarlar katıldı. Aynı zamanda tören sırasında Canbulat Stadı’nın sentetik zemini için Türkiye’den gelen ekip çalışmalarını sürdürdü.

Şemmedi: “Artık Canbulat Stadı’nı sadece MTG kullanacak”

Mağusa Türk Gücü Başkanı Şükrü Şemmedi tören sonrası yaptığı açıklamada Canbulat Stadı’nın zemini hakkında da bilgi verdi. Şemmedi Canbulat Stadı’nın sentetik zeminin bakıma ihtiyacı olduğunu, saha yüzünden bir sürü futbolcunun sakatlandığını ve bu bakımı yapmak zorunda olduklarını belirtti. Ülkemizde bu bakımı yapmak için gerekli makinenin olmadığı belirten Şemmedi, bu makineyi ve gerekli bakımı yönetim olarak kendilerinin karşılayacağını söyledi. Doğan Türk Birliği maçından bir sonraki kendi evlerinde oynayacakları G.birliği maçına sahanın yetişeceğini belirten Şemmedi artık sahayı sadece MTG futbolarının kullancağını aktardı.

“Yetkililerden hiçbir yardım alamadık”

MTG başkanı Şükrü Şemmedi Spor Dairesi ve yetkililerden oldukça şikayetçi. Şemmedi Canbulat Stadı’nın diğer kulüplerin kullanımına açarak Mağusa takımlarına yardımcı olmaya çalıştıklarını aktarırken yetkililerden sahanın gerekli ve zorunlu olan bakımı için yardım istediklerini, fakat yardım almak yerine sahalarının başka kulüplerin kullanımı için direktifler aldıklarını söyledi. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nun kendilerine sahayı kapatmaları halinde polis zoru ile gireceklerini belirttiğini aktaran Şemmedi, sahanın bakımını kendilerinin yapacağını fakat artık Canbulat Stadı’nın kullanımının sadece MTG A takımı ve altyapılarının gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur