1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Canan Öztoprak’ın acı günü
Canan Öztoprak’ın acı günü

Canan Öztoprak’ın acı günü

Güzelyurt’ta bu sabah bisikletiyle trafik kazası geçiren 87 yaşındaki Mehmet Akif kurtarılamadı.

A+A-


Milli Eğitim Eski Bakanı Canan Öztoprak’ın babası, Güzelyurt’ta sakin 87 yaşındaki Mehmet Akif, bisikletle seyrettiği sırada araba çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Polis bültenine göre, saat 10.00 sıralarında, Güzelyurt’ta bisikletiyle kavşakta durmadan caddeye giriş yapmaya çalışan 87 yaşındaki Mehmet Akif, Serkan Kasapoğlu’nun (E-44) kullandığı FB 965 plakalı araçla çarpıştı.
Kazada ağır yaralanan Akif, Lefkoşa Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde kontrol altına alındı. Akif, yapılan tüm müdahalelere rağmen akşam saat 19:00’da yaşamını yitirdi

 

Dizdarlı “Durumu çok ciddi”

Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada, 87 yaşındaki Mehmet Akif’in beyin kanaması geçirdiği için ameliyata alındığını ve ameliyat sonrası yoğun bakıma alındığını kaydetmişti.

Dizdarlı, “Beyin kanaması geçiriri, ameliyata alındı ve çıktı, solunum cihazına bağlıdır. Yoğun bakımda tutuluyor, durumu çok ciddidir” şeklinde konuşmuştu. 

Canan Öztoprak ise gündüz saatlerinde yaptığı açıklamada, internet sitelerinde babasının yaşına hitaben yazılanlar ve yapılan yorumları eleştirmişti. Öztoprak’ın açıklaması şu şekildeydi: “Yaşlı gördüler internet haberlerinde uyduruk bir şekilde ve bir yaşlıyı suçlar bir şekilde, ön yargıyla haber yapılması ve yayınlanması beni geçekten çok yaraladı…”

 

 

Bu haber toplam 5272 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler