1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale sezonu açtı
Çanakkale sezonu açtı

Çanakkale sezonu açtı

İkinci Lig ekiplerinden Çanakkale, bir üst lig hedefi ile çalışmalara başladı

A+A-

Ersin ORKOZ
K-Pet İkinci Lig ekiplerinden Çanakkale Türk Spor Kulübü, geçtiğimiz gün Muharrem Döveç Stadı’nda 27 A takım sporcusu, teknik heyet, başkan ve yöneticilerin katılımı ile 2014 – 2015 futbol sezonuna resmi olarak merhaba dedi. İlk çalışma kısa bir ter koşusu ile başlarken, sonrasında 30 dakikalık maçla son buldu.

Şeker takımına güveniyor
Sezonun ilk çalışmasında konuşan başkan İbrahim Şeker, bu yıl takımdan çok şey beklediğini, bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Şeker hedeflerinin bir üst lige terfi olduğunu, bundan dolayı futbolcularına çok güvendiğini söyledi. Aralarına yeni katılan Süleyman Devecioğlu, Halil Altınbaş ve Onur Sel’in takıma katkı koyacağını ve çok faydalı olacağını söyleyen Şeker, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.

Kaçmaz: “Hedef Birinci Lig”
Çanakkale Türk Spor Kulübü antrenörü İzzet Kaçmaz, sezon açılışında yaptığı konuşmada hedeflerinin ligi ilk iki sıra içerisinde tamamlamak olduğunu belirtti. Bundan dolayı kadrolarını genç tuttuklarını, koşan ve mücadele eden bir ekip yaratmak istediklerini söyledi. Antrenmanları şimdilik haftada 6 gün yapacaklarını söyleyen Kaçmaz, giderek bu sayıyı düşüreceklerini dile getirdi. Yeni transferlerin kaliteli futbolcular olduğunu ve takıma çok faydalı olacaklarını söyleyen Kaçmaz, tüm kulüplere 2014 – 2015 sezonunun hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur