1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale başkansız
Çanakkale başkansız

Çanakkale başkansız

Çanakkale Türk Spor Kulübü'nde başkanlık seçiminde aday olmadığı için başkanlık seçimi maddesinin gerçekleştirleceği genel kurul ertelendi

A+A-

Çanakkale Türk Spor Kulübü olağan genel kurulunu önceki gece kulüp lokalinde gerçekleştirirken, başkanlık seçiminde aday olmadığı için başkanlık seçimi maddesinin gerçekleştirleceği genel kurul ertelendi. Divan başkanlığını Hüseyin Yahat, sekreterlikleri ise Aziz Kalçay ve Yıltan Özkıraç’ın yaptığı genel kurulda faaliyet ve mali raporu kulüp başkanı İbrahim Şeker okudu. Kulübün bir yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetleri açıklayan başkan Şeker, takım olarak iyi bir sezon geçirerek, play-off finallerinde lige çıkmayı son anda kaçırdıklarını, A2 gençler liginde ise şampiyon olduklarına dikkat çekti. Alt yapıda çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten İbrahim Şeker, U15 yıldızlar liginde de mücadele ettiklerin, kulübün 250 sporcuya hizmet etmeye çalıştıklarına vurgu yaptı. Futbolun dışında sportif faaliyetler içerisinde Satranç liginde mücadele eden bir kulüp olduğunu belirten İbrahim Şeker, ellerinden geldiğince kulüplerini ayakta tutmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan İbrahim Şeker, kulübün 231.555 TL gelir, 231.255 TL gider, 300 TL artıda oldukların, geçmiş sezonlardan gelen borcun ise 20.368 TL olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Aday çıkmadı
Başkanlık seçimi maddesinin görüşülmesinde ise tüzük gereği 48 saat öncesinde yazılı olarak kulüp sekreterliğine başvuru olmadığından dolayı başkan seçilemedi. Mevcut başkan İbrahim Şeker, söz alarak 4 yıldır yönetimdeki arkadaşları ile birlikte kulübe hizmet etmeye çalıştıkların ancak çok yalnız bırakıldıklarından dolayı aday olmadığını açıkladı. Şeker, sahanın bakımı onarımı ve idame etmeye çalıştıklarını, elektrik ücreti ile birlikte 12.000 TL saha giderlerinin olduğunun altını çizerek, sahayı kimseye kapatmayarak spor yapılmasına karşı olmadıklarını ama gerekli destek ve yardıma da ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kulüp başkanı İbrahim Şeker’e görevine devam etmesi yönünde eski başkanlar ve üyelerin yoğun ısrarları olmasına rağmen görevi kabul etmedi. Çanakkale Spor Kulübünde başkanlık maddesinin gerçekleştirileceği genel kurul 23 Haziran Salı akşamı kulüp lokalinde saat 18:30’a ertelendi.

Bu haber toplam 1504 defa okunmuştur